Hyundai modeli

Aktuelna ponuda najnovijih Hyundai automobila obuhvata kompletan spektar vozila različitih kategorija, od kompaktnih gradskih modela klase A do luksuznih limuzina i terenaca, odnosno ekoloških modela – električnih, hibridnih, priključnih hibridnih i vozila sa gorivnim ćelijama.

Asortiman malih Hyundai automobila namenjen je urbanim istraživačima kojima je potreban zabavan i praktičan model, dok sportski Hyundai modeli kombinuju performanse limuzine i praktičnost hatchback-a. Ponuda Hyundai SUV vozila obuhvata modele koje odlikuju izdržljivost, performanse i udobnost, dok komercijalna vozila ispunjavaju najširi spektar vaših potreba.

Sa ponudom najnovijih Hyundai modela možete se upoznati u salonu Ehom Auto centra, ovlašćenog distributera Hyundai automobila koji obavlja prodaju i servis Hyundai vozila u Beogradu.

Putnička vozila

Terenska vozila

Ekološka vozila

Komercijalna vozila

Hyundai Motor Company, južnokorejska automobilska kompanija, jedan je od glavnih igrača na globalnom automobilskom tržištu: Hyundai Motor Group, sa brendovima Kia i Genesis u svom sastavu, je treća najveća automobilska kompanija na svetu (iza Toyote i Volkswagen grupe).

Od svog osnivanja 1967. godine, kompanija Hyundai proizvodi različita tipove putničkih automobila – sedan, SUV i karavan modele – komercijalna vozila, kamione i autobuse. Svi novi modeli Hyundai automobila proizvode se u celosti u proizvodnim pogonima kompanije, uključujući i Hyundai automobile sa štedljivim ekološkim motorima koja zauzimaju sve istaknutije mesto u ponudi južnokorejskog giganta.

Hyundai automobili i danas kontinuirano impresioniraju stilom, završnom obradom i performansama koje ni po čemu ne zaostaju za vrhunskim brendovima. Širok spektar novih Hyundai automobila i krosovera odlikuje se vrhunskim stilom, zavidnim performansama i naprednim bezbednosnim sistemima.

GARANCIJA ZA HYUNDAI VOZILA

Hyundai auto garancija podrazumeva veoma povoljne uslove garancije za sve kupce novih Hyundai modela. Fabrička garancija na Hyundai vozila u trajanju od 5 godina bez ograničenja u pređenoj kilometraži važi i van zemlje, tako da vlasnici Hyundai vozila svoja prava mogu da ostvare u bilo kom Hyundai ovlašćenom servisu širom Evrope i sveta. Pored povoljnijih garantnih uslova kupci dobijaju i besplatnu pomoć na putu i besplatne godišnje kontrolne preglede tokom garantnog perioda.

HYUNDAI AUTO KREDIT

Kada se kupuju novi automobili na kredit, Hyundai je svakako jedna od najisplativijih opcija zahvaljujući najpovoljnijim auto kreditima koji su realizovani u saradnji sa domaćim bankama, u prvom redu RBA banka. Auto kuće koje daju auta na kredit omogućuju da se auto na rate kupi uz minimalna ulaganja i maksimalnu fleksibilnost. Kakav kredit za kupovinu automobila se nalazi u našoj ponudi pogledajte na stranici Hyundai kredit.

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za Hyundai modele iz Ehom Auto ponude.

Uputstva i brošure

Preuzmite uputstva i brošure za Hyundai modele automobila koji vas interesuju i saznajte sve o njima.

.

.

Cenovnik

Pogledajte detaljnu specifikacije i cene svih Hyundai vozila koje možete naći u Ehom Auto salonu u Beogradu.

Hyundai polovni automobili

Pored najnovijih Hyundai modela, Ehom Auto centar svojim klijentima nudi mogućnost kupovine korišćenih Hyundai vozila. Prodaja polovnih automobila u Ehom Auto centru olakšava kupovinu polovnjaka jer garantuje poreklo, prethodno održavanje i trenutno stanje vozila. Više o ponudi polovnih automobila pogledajte na stranici Polovni automobili.

.

Posetite Ehom Auto salon

Prodajno servisni centar Ehom Auto je ekskluzivni objekat opremljen po najvišim standardima. Centar se prostire na preko 1000 kvadratnih metara.

.

.

Servisni centar

Ehom Auto servisni centar poseduje najnovije uređaje i opremu za dijagnostiku kvarova, održavanje i popravku vozila, kao i specijalne alate za Hyundai vozila za čije modele je Ehom Auto ovlašćeni serviser.

Imate dodatna pitanja

Podelite ovu stranicu