Hyundai H-1

Hyundai H-1

Hyundai H-1

Hyundai H-1

Hyundai H-1

Novo iskustvo, nove mogućnosti Novi H-1 unosi u vaš život raskošnu i jedinstvenu dimenziju svojim luksuznim i prefinjenim dizajnom koji kombinuje eleganciju sa avanturom.

Izdvajamo

Unapređen izgled enterijera sa horizontalnim rasporedom pruža osećaj širine i prostranosti i ispunjava najviše dizajnerske standarde. Udobnost vožnje dodatno poboljšavaju audio sistem i stilizovan sportski upravljač.

Ko god da si, kuda god da putuješ

H-1 Urban nudi mnogobrojne prednosti kao putnički kombi sa 12/9 sedišta. Dostupne su različite varijacije broja sedišta koje se prilagođavaju širokom rasponu zahteva - od poslovnih do razonode. Udobnost putnika je obezbeđena mnogobrojnim pogodnim funkcija

Izgleda dobro, prevozi još bolje

H-1 kombi vozila pružaju stilizovan izgled i mnogobrojne mogućnosti. Kombi sa 5 sedišta i prozorima obezbeđuje mnogo prtljažnog prostora, dok kombi sa 3 sedišta i panelom omogućava da utovarite i do 800 kg tereta.

Dizajn

H-1 Urban vam otvara novi svet iskustva. Projekciona prednja svetla stvaraju prefinjen i odlučan utisak, dok stilska rešetka hladnjaka poboljšava celokupan identitet. Savremeno dizajnirani točkovi i bočne obloge upotpunjavaju moderan i progresivan izgled.

Spoljašnjost

Unutrašnjost

Performanse

2.5 CRDi dizel motor sa VGT

Maksimalnih 170 KS pri 3.600 obrtaja u minuti i maksimalni obrtni momenat od 441 Nm pri 2.000-2.250 obrtaja u minuti. Maksimalna snaga 170 KS Maksimalan obrtni momenat 441 Nm

2.5 CRDi dizel motor sa WGT

Maksimalnih 136 KS pri 3.800 obrtaja u minuti i maksimalan obrtni momenat od 343 Nm pri 1.500 - 2.250 obrtaja u minuti. Maksimalna snaga 136 KS Maksimalan obrtni momenat 343 Nm

5-stepeni automatski menjač

5-stepeni automatski menjač je opcija.

Bezbednost

U modelu H-1 vozač i suvozač su obezbeđeni bočnim vazdušnim jastucima koji pružaju dodatnu zaštitu u bočnim sudarima. U ozbiljnim nezgodama, sigurnosni sistem se momentalno aktivira kako bi zaštitio putnike od povreda.

Sistemi vazdušnih jastuka

U modelu H-1 vozač i suvozač su obezbeđeni bočnim vazdušnim jastucima koji pružaju dodatnu zaštitu u bočnim sudarima. U ozbiljnim nezgodama, sigurnosni sistem se momentalno aktivira kako bi zaštitio putnike od povreda.

Električni podizači prozora sa sistemom protiv priklještenja

Radi dodatne bezbednosti senzori automatski spuštaju prozor za 150 mm nakon detektovanja bilo kakve prepreke u okviru prozora.

Zadnja kamera

Zadnja kamera je neprocenjiva alatka za parkiranje ili vožnju unazad. Prostor iza vozila se prikazuje na ekranu u boji, sa grafičkim linijama koje vam pomažu da vozilo pozicionirate pravo.

Udobnost

Utovar i istovar opreme iz kombija H-1 je lak zahvaljujući širokom rasponu pažljivo osmišljenih funkcija. Dupla zadnja vrata se široko otvaraju za lak utovar i istovar, dok pregradni panel bezbedno razdvaja putnički prostor od teretnog.

Cenovnik i brošure​

Brošura H-1   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu