Hyundai i20

Hyundai i20

Hyundai i20

Hyundai i20

Hyundai i20

Visok kvalitet, vrhunska tehnika, male dimenzije i dopadljiv dizajn čine novi Hyundaijev gradski model izuzetno privlačnim.

 

Izdvajamo

i20 vam donosi sve sto biste mogli da očekujete od novog automobila – od ekspresivnog dizajna i najsavremenijih bezbednosnih funkcija do besprekorne povezanosti i izuzetno prostranog enterijera. Jer prostor nije luksuz, to je imperativ.

Udobnost prostora

Tako praktičan da ćete zaboraviti da vozite. Čitav niz mogućnosti za maksimalnu udobnost i zadovoljstvo uključuje TFT LCD instrument tablu sa jednostavnim i uočljivim indikatorima, daljinsko upravljanje prilagođeno korisniku i još mnogo toga.

Potpuno ravna površina prtljažnika

Borite se pakovanjem velikog prtljagu? Toga više nema sa ravnim prtljažnikom modela i20. Zadnja sedišta se mogu delimično ili potpuno preklopiti dajući vam najveću moguću fleksibilnost u slaganju prtljaga i prostora za putnike.

Dizajn

Sa koje god strane da pogledate, sportskih linija, čvrstog i odvažnog stava do elegantno izradjenog C- stuba , jednostavno zastaće vam dah i nećete moći da skinete pogled sa njega!

Spoljašnjost

Unutrašnjost

Performanse

1.25 MPi benzinski agregat

1.25 MPi motor izuzetno je robustan i razvija 84 KS pri 6.000 obrtaja u minuti, dok je najveći obrtni moment 121 Nm pri 4.000 obrtaja u minuti.

Prenos

6-stepeni ručni menjač je standard za sve opcije motora, osim 1.25-litarskog motora koji je opremljen menjačem sa 5 brzina.

McPherson prednje oslanjanje

Prednje oslanjanje sa oprugama tipa McPherson nudi izvrsnu čvrstoću i istrajnost za vrhunsku upravljivost i dodatno ojačanje u slučaju sudara.

Bezbednost

Radi se o vašoj bezbednosti i bezbednosti vaše porodice. i20 poseduje sva najnovija tehnološka dostignuća kako biste bili bezbedni!

6 vazdušnih jastuka

Sistem od 6 vazdušnih jastuka sastoji se od vazdušnih jastuka za vozača i suvozača, prednjih bočnih vazdušnih jastuka, kao i prednje i zadnje vazdušne zavese kako bi vi i vaši putnici bili zaštićeni u slučaju sudara iz bilo kog pravca.

Stop signalno svetlo (ESS)

U slučaju hitnog zaustavljanja, automatski se uključuje signalizacija pri naglom kočenju kako bi upozorila vozače iza vas i time smanjila mogućnost sudara.

Elektronske komande prozora

Sve prozore je moguće elektronskim komandama spustiti ili podići. Prednje prozore samo jednim pritiskom na taster uz pomoć funckije auto up/down.

Udobnost

i20 vam pruža besprekornu povezanost koju očekujete od novog automobila. Novi ekran dijagonale 7’’ osetljiv na dodir je idealno pozicioniran za optimalan pristup. Zgodno mesto Aux-in i USB priključaka takođe omogućavaju lako povezivanje i brzo punjenje.

Cenovnik i brošure​

Cenovnik i20   PREUZIMANJE
Brošura i20   PREUZIMANJE
Brošura i20 dodatna oprema   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on tumblr
Share on delicious
Share on stumbleupon
Share on email