Novi Hyundai i20

Novi Hyundai i20

Novi Hyundai i20

Novi Hyundai i20

Novi Hyundai i20

Tempo života nameće nam potrebu za pouzdanim gradskim automobilom. U neverovatno oštroj konkurenciji unutar svoje klase, novi Hyundai i20 je gotovo bez premca. Njegove karakteristike i performanse čine ga savršenim izborom današnjice. Model i20 je namenjen onima koji od malog automobila očekuju mnogo.

Izdvajamo

Nova generacija i20 je po svojim karakteristikama usmerena pre svega ka evropskom kupcu. Zanimljiv i atraktivan eksterijer, dinamičan, savremen, digitalizovan enterijer, uz maksimalno ekonomičnu pogonsku grupu, su elementi koji ovaj automobil privlači pojedince sa dobrim ukusom, ali i porodice koje umeju da cene udobnost, ekonomičnost i stil koje i20 pruža.  

VIDEO – optimalan po svim aspektima

Hyundai i20 je moderan predstavnik kompakt hatchback automobila koji je u potpunosti osposobljen za sve izazove i uslove korišćenja.

New Hyundai i20 YouTube Promo Video

Puna povezanost i obilje multimedije

Novi i20 u celosti podržava napredne komponente multimedije i omogućava povezanost automobila sa pametnim mobilnim uređajem.

Najbezbedniji u svom segmentu

Elementi pasivne bezbednosti, u sadejstvu sa SmartSense skupom tehnologija aktivne bezbednosti, pružaju maksimalnu bezbednost svih putnika novog i20 i ostalih učesnika u saobraćaju.

Dizajn

Novi i20 je mnogo više od fejslifta – u pitanju je treća generacija dobro poznatog modela koji nam u 2022. donosi pun šarm i kvalitete Sensuous Sportiness dizajnerskog koncepta zahvaljujući kojem možemo da na prvi pogled prepoznamo bilo koji Hyundaijev automobil. Koncept ‘čulnog zadovoljstva’ manifestuje se skladom oštrih crta i nežnih kontura karoserije koje vozilu daju izrazito sportsku pojavu. Veća i nižeg klirensa od svog prethodnika, nova ‘dvadesetica’ još bolje leži na putu, štedeći ujedno gorivo zahvaljujući superiornim aerodinamičkim osobinama, a po mnogim svojim karakteristikama približava se Hyundaijevom modelu i30.

Spoljašnjost

LED Svetlosne grupe, branici, kao i karakteristična saćasta maska hladnjaka prvi put uvedena kod novog Hyundai Tucsona i koja je postala simbol za čitavu Hjundai porodicu automobila, približili su i20 ostatku proizvođačeve game. Promene za zadnjoj strani doprinele su da auto izgleda masivnije, robusnije i ozbiljnije i taj deo vozila je ujedno i najdrastičnije restilizovan. Izbor atraktivnih boja i aluminijumske felne dodatno naglašavaju stajling ovog omiljenog gradskog hečbeka.

Unutrašnjost

U zavisnosti od paketa opreme, novi i20 dolazi uz pregršt novih funkcionalnosti i elemenata opreme. Izdvajamo u potpunosti digitalnu instrument tablu, 10,25-inčni multimedijalni displej, integraciju sa pametnim mobilnih telefonom, njegovo bežično punjenje, kao i ambijentalno LED osvetljenje putničke kabine i kameru za vožnju unazad. Ljubitelji kvalitetnog zvuka mogu se odlučiti da vožnju učine prijatnom pomoću ugrađenog Bose audio sistema.

Boje

Hyundai i20 isporučuje se u 8 kolornih varijanti, počev od svedene Polar White bele, preko Phantom Black crne do atraktivne Dragon Red crvene. Hyundai i20 boja: Aqua TurquoiseHyundai i20 boja: Aurora GreyHyundai i20 boja: BrassHyundai i20 boja: Dragon RedHyundai i20 boja: Intense BlueHyundai i20 boja: Phantom BlackHyundai i20 boja: Polar WhiteHyundai i20 boja: Sleek Silver

Karakteristike

Dimenzije Hyundaija i20 su 4040 x 1775 x 1450 mm i kreće se na točkovima od 15, 16 ili 17’’ sa čeličnim ili aluminijumskim naplacima. Sa 362 litre korisnog prostora, prtljažnijk novog i20 je najveći u svojoj klasi, a obaranjem zadnje klupe, dobija se čak 1165 litara. Benzinski motori u ponudi su dobro poznati MPi od 1,2 litra sa 98 konjskih snaga, MPi od 1,4 litre snage 100 KS, kao i trocilindarni 1,0 T-GDi.

Paketi

Hyundai i20 se isporučuje u pet paketa opreme: Comfort, Style, Premium, Premium Plus i Impression.

Performanse

1,2-litarski MPi benzinski motor

Dobro poznati MPi benzinski motor sa 4 cilindra, 84 konjske snage i radnom zapreminom od 1197 cm3, u kombnaciji sa 5-stepenim ručnim menjačem, nudi potpunu kontrolu nad vozilom, prijatnu i ekonomičnu vožnju.

Coasting funkcija

Dostupna kod konfiguracije motora sa inteligentnim ručnim menjačem (iMT), coasting funkcija uvodi automobil u režim pasivnog rada na nizbrdici (ler) kad otpustite papučicu gasa.

Inteligentni ručni menjač (iMT)

Opcioni šestostepeni pametni manuelni iMT menjač je dizajniran za nižu emisiju gasova i smanjenje potrošnje goriva i ključni je element coasting režima vožnje.

Bezbednost

Sa Hyundai SmartSense skupom tehnologija, novi i20 nudi najopsežniji paket aktivne sigurnosne opreme u svojoj klasi.

Pametan tempomat baziran na navigaciji (NSCC)

Koristi najsavremeniji navigacioni sistem da predvidi nailazak na predstojeće krivine ili pravolinijsku deonicu na auto-putevima i shodno tome prilagodi brzinu bezbednoj vožnji.

Asistencija u izbegavanju sudara pri parkiranju unazad (PCA-R)

PCA-R vam pruža dodatnu pomoć pri parkiranju u rikverc. Čim sistem detektuje rizik od sudara, PCA-R automatski angažuje kočnice.

Upozorenje na polazak vozila ispred (LVDA)

Ova funkcija upozorenja za gradsku vožnju alarmira vozača kada vozilo ispred njega krene iz praznog hoda na semaforu ili saobraćajnoj gužvi i sprečava time sudar.

Udobnost

Digitalna komandna tabla, veliki i pregledan ekran osetljiv na dodir i integracija aplikacija sa mobilnim uređajem garantuju puu konektivnost i udobnost putnika tokom vožnje. Materijali putničke kabine i ergonomski oblikovana sedišta obezbeđuju komforno putovanje i na dalje destinacije. Bose audio sistem sa osam zvučnika donosi vam potpuni muzički ugođaj.

Novi Hyundai i20 cene i brošure

Novi Hyundai i20 je jedan od najtraženijih modela kompanije Hjundai i pored odlične cene, često je predmet različitih akcija i posebnih ponuda. Preuzmite i pogledajte listing cena paketa i odgovarajuće informativne brošure (2022). Za sve dodatne informacije o prodaji na kredit, lizing i drugim pogodnostima poput dugogodišnje garancije, naši zaposleni vam stoje na raspolaganju.
Cenovnik i20 FL   PREUZIMANJE
Cenovnik i20 FL MY24   PREUZIMANJE
Cenovnik i20 N Line   PREUZIMANJE
Tehničke karakteristike i20 Facelift   PREUZIMANJE
Tehničke karakteristike i20 Facelift MY24   PREUZIMANJE
Brošura i20   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu