Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Mnogo pre nego što je Novi Meksiko postao popularan po jednoj od kultnih serija, a SUV automobili postali mainstream izbor kupaca, a naročito onih sa porodicom, stvoren je Santa Fe. Kompanija Hjundai predstavila ga je prvo američkom tržištu, da bi ubrzo potom postao miljenik i u Evropi. U Srbiji, Santa Fe ima dugu tradiciju i poznat je kao pouzdan i markantan džip, ovekovečen u bezbrojnim TV patrolama u kojima se pokazao u punom sjaju, kao izbor koji objedinjuje luksuz i racionalnost.

Video – hiperinteligentan SUV za vas

Pravo je uživanje posmatrati Santa Fe u akciji. Dok klizi po drumu, njegovi inteligentni sistemi za upravljanje i bezbednost čuvaju vas i članove vaše porodice.

YouTube promo video Hyundai Santa Fe

Izdvajamo

Santa Fe se menjao kroz generacije i fejsliftove, ali je zadržao karakteristike koje ga čine prepoznatljivim: vizuelnu atraktivnost, dobru organizaciju unutrašnjeg prostora, aromu visoke klase, cenovnu i racionalnost u potrošnji, prilagođenost potrebama savremene familije (vožnja po gradu, putovanja na dalje destinacije).

Mama, tata, klinci i beba…

Sa svojih 7 sedišta, novi Hyundai Santa Fe je pun pogodak za brojne porodice.

… da stanu svi… i sve

Znamo da nema ničeg važnijeg od kvalitetno provedenog vremena sa porodicom i prijateljima. Zato vam novi Santa Fe pruža udobnost i slobodu da uživate u ovim dragocenim trenucima sa onima koje volite. Uvek i na svakom mestu.

Dizajn

Facelift novog Santa Fea može se označiti kao veoma smeo. Neki spoljni dizajnerski elementi preuzeti su od modela Hyundai Kona (rešetka hladnjaka, prepoznatljiva prednja i zadnja LED svetlosna grupa). Enterijer je izrađen od kombinovanih materijala visokog kvaliteta, uz usklađenost boja i dezena. Veliki ekran osetljiv na dodir je multimedijalni centar, lako pristupačan vozaču tokom vožnje.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/ehom/public_html/ehomauto.co.rs/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/pods/tags/pods-text.php on line 20

Prednji LED farovi izuzetno svedenih dimenzija, dok su zadnji postali obeležje čitave Hyundaijeve game automobila. Fabrički dizajn rešetke hladnjaka, lukovi oko pneumatika, kao i vešto kombinovanje oštrih i zaobljenih linija, čine da je novi Santa Fe više nego dostojan predstavnik proizvođača u čitavoj SUV klasi. Snažnom utisku doprinosi i proširena paleta boja, gde je svaka od njih usklađena sa svim drugim detaljima, ali i aluminijumskim felnama.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/ehom/public_html/ehomauto.co.rs/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/pods/tags/pods-text.php on line 20

Redizajn enterijera doneo je izmene u dizajnu volana i inoviranu, trosegmentnu instrument tablu. Sa desne strane vozaču i na dohvat njegove ruke nalaze se savremen infotainment sistem sa ekranom od 8’’ osetljivim na dodir, kao i audio jedinica ispod koje se nalazi prostor za odlaganje i bežično punjenje mobilnih uređaja. Santa Fe može se koristiti kao SUV sa dva ili tri reda sedišta, maksimalnog kapaciteta 7 putnika. Prtljažni prostor iznosi 625 litara i može se modularno menjati delimičnim ili potpunim obaranjem zadnjih sedišta, odnosno korišćenjem trećeg reda sedišta.

Boje

Moguć je izbor jedne od četiri boje enterijera: crna, siva, tamno bež i bordo. Materijali putničke se takođe mogu birati, od tekstila do visokokvalitetne eko kože. Boja karoserije na izboru ima deset od kojih posebno ističemo Phantom Black crnu i Horizon Red crvenu.

Karakteristike

Dimenzije Hyundai Santa Fea su: 4770 x 1890 x 1705 mm i kreće se na točkovima od 17, 18 ili 19’’ sa aluminijumskim naplacima. U ponudi su 2,0 i 2,2 dizel CRDi motori, sa šestostepenim manuelnim ili osmostepenim automatik menjačem, svi sa 4WD pogonom na sva četiri točka.

Paketi

Santa Fe se isporučuje u tri paketa opreme: Premium, Impression i Ultimate

Performanse

2,2 CRDi Dizel motor

Maksimalna snaga od 200 KS pri 3.800 obrtaja u minuti i maksimalni obrtni moment od 440 Nm pri 1.750 - 2.750 obrtaja u minuti.

2,0 CRDi Dizel motor

Maksimalna snaga od 185 KS pri 4.000 obrtaja u minuti i maksimalni obrtni momenat od 400 NM pri 1.750 - 2.750 obrtaja u minuti.

HTRAC

HTRAC je elektronski pogonski sistem na svim točkovima koji automatski detektuje brzinu vozila i uslove na putu kako bi kontrolisao kočenje između levih i desnih točkova i primenio aktivnu kontrolu obrtnog momenta između prednje i zadnje osovine radi održavanja stabilnosti dok vozite ili skrećete po klizavim putevima.

Bezbednost

Pasivna bezbednost novog Santa Fea dobijena je korišćenjem unapređenog čelika visoke čvrstoće. Sistem 6 vazdušnih jastuka pruža izvanrednu zaštitu za sve saputnike. Hyundai SmartSense sistem kombinuje više ključnih elemenata aktivne bezbednosti poput: pomoći u izbegavanju frontalnog sudara (FCA), Upozorenja na putnike na zadnjem sedištu (ROA), pomoći za bezbedan izlazak (SEA), alarma za umor vozača (DAW) ili zadnje kamere (SVM).

6 vazdušnih jastuka

Sistem od 6 vazdušnih jastuka sa prednjim i bočnim vazdušnim jastucima i vazdušnim zavesama pruža visok stepen zaštite u sudarima. Unapređeni prednji vazdušni jastuci određuju kada i sa kolikim pritiskom treba da se naduvaju prilikom sudara.

Upozorenje na putnike na zadnjem sedištu (ROA)

Upozorenje na putnike na zadnjem sedištu detektuje pokrete na zadnjim sedištima i upozorenjem na instrument tabli podseća vozača na prisustvo putnika na zadnjim sedištima. Ako sistem detektuje pokret nakon što je vozač napustio i zaključao automobil, alarm će se aktivirati.

Sistem kamera 360° (SVM)

Sistem više kamera pruža prikaz od 360° prostora oko vozila kako bi pomogao vozaču prilikom parkiranja automobila.

Udobnost

Fizički komfor za vozača i saputnike, elektronski sistemi podrške vožnji, veliki prtljažnik i lake i pregledne komande automobila čine Hyundai Santa Fe u potpunosti spremnom za sve vidove putovanja – od kratkih gradskih relacija do dalekih destinacija. Novi Santa Fe opremljen je kvalitenim KRELL audio sistemom, a za potpunost multimedijalne podrške, tu su i držač za punjenje i držanje smart telefona, HUD (head-up displej) i infotainment konzola koji upotpunjuju podršku komunikaciji i uživanju putnika, kao i drugi detalji koji doprinose sveukupnom uživanju u ovom Hyundaijevom SUV-u.

Hyundai Santa Fe cene i brošure

Hyundai Santa Fe je jedan od najtraženijih modela kompanije Hjundai i pored odlične cene, često je predmet različitih akcija i posebnih ponuda. Preuzmite i pogledajte listing cena paketa i odgovarajuće informativne brošure (2022). Za sve dodatne informacije o prodaji na kredit, lizing i drugim pogodnostima poput dugogodišnje garancije, naši zaposleni vam stoje na raspolaganju.
Cenovnik Santa Fe   PREUZIMANJE
Cenovnik Santa Fe Hybrid   PREUZIMANJE
Cenovnik Santa Fe Plug-in Hybrid   PREUZIMANJE
Brošura Santa Fe   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu