Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Reč luksuz je ono što najbolje izdvaja novi Santa Fe. Pored toga odlikuje ga visok stepen sigurnosti i udobnosti, pa se s pravom može reći da je savršen porodični SUV.

 

Izdvajamo

Nema ničeg važnijeg od kvalitetno provedenog vremena sa porodicom i prijateljima. I stoga vam novi Santa Fe pruža slobodu da uživate u ovim dragocenim trenucima sa onima koje najviše volite.

Slavite raznolikost.

Sve porodice se razlikuje na svoj način. Da biste stvorili savršen porodični automobil treba da, poput nas, razumete sve porodice. Novi Santa Fe je stvoren da odgovori na sve potrebe moderne porodice.

Slavite zajedništvo.

Znamo da nema ničeg važnijeg od kvalitetno provedenog vremena sa porodicom i prijateljima. Zato vam novi Santa Fe pruža udobnost i slobodu da uživate u ovim dragocenim trenucima sa onima koje volite. Uvek i na svakom mestu.

Dizajn

Nema potrebe da porodični automobil bude dosadan. Široka kaskadna hromirana rešetka hladnjaka i aluminijumski točkovi od 19’’ naglašavaju nov jedinstven i snažan dizajn SUV-a. Kombinovana svetla pružaju automobilu visokotehnološku privlačnost, spemnu za porodičnu avanturu.

Spoljašnjost

Unutrašnjost

Performanse

2.2 CRDi Dizel motor

Maksimalna snaga od 200 KS pri 3.800 obrtaja u minuti i maksimalni obrtni moment od 440 Nm pri 1.750-2.750 obrtaja u minuti.

2.0 CRDi Dizel motor

Maksimalna snaga od 185 KS pri 4.000 obrtaja u minuti i maksimalni obrtni momenat od 400 Nm pri 1.750-2.750 obrtaja u minuti.

HTRAC

HTRAC je elektronski pogonski sistem na svim točkovima koji automatski detektuje brzinu vozila i uslove na putu kako bi kontrolisao kočenje između levih i desnih točkova i primenio aktivnu kontrolu obrtnog momenta između prednje i zadnje osovine radi održavanja stabilnosti dok vozite ili skrećete po klizavim putevima.

Bezbednost

Naša CALM tehnologija sadrži brojne bezbednosne funkcije, kao što su pomoć za bezebedan izlazak i upozorenje na putnike na zadnjem sedištu, koje vam omogućavaju da zadržite fokus na bitnim stvarima.

6 vazdušnih jastuka

Sistem koji čini 6 vazdušnih jastuka sa prednjim i bočnim vazdušnim jastucima i vazdušnim zavesama pruža veliku zaštitu u sudarima. Unapređeni prednji vazdušni jastuci određuju kada i sa kolikim pritiskom treba da se naduvaju u sudaru.

Upozorenje na putnike na zadnjem sedištu (ROA)

Upozorenje na putnike na zadnjem sedištu detektuje pokrete na zadnjim sedištima i upozorenjem na instrument tabli podseća vozača na putnike na zadnjim sedištima. Ako sistem detektuje pokret nakon što je vozač napustio i zaključao automobil, aktiviraće se.

Sistem kamera 360° (SVM)

Sistem više kamera pruža prikaz od 360° prostora oko vozila kako bi pomogao vozaču prilikom parkiranja automobila.

Udobnost

Uz udoban enterijer nikad više nećete propustiti važne porodične trenutke. Head-up ekran direktno i funkcionalno prikazuje informacije na prednjem vetrobranskom staklu. Funkcija bežičnog punjenja vam omogućava da lako napunite svoj telefon.

Cenovnik i brošure​

Cenovnik novi Santa Fe   PREUZIMANJE
Brošura novi Santa Fe   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on tumblr
Share on delicious
Share on stumbleupon
Share on email