Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Mnogo pre nego što je Novi Meksiko postao popularan po jednoj od kultnih serija, a SUV automobili postali mainstream izbor kupaca, a naročito onih sa porodicom, stvoren je Santa Fe. Kompanija Hjundai predstavila ga je prvo američkom tržištu, da bi ubrzo potom postao miljenik i u Evropi. U Srbiji, Santa Fe ima dugu tradiciju i poznat je kao pouzdan i markantan džip, ovekovečen u bezbrojnim TV patrolama u kojima se pokazao u punom sjaju, kao izbor koji objedinjuje luksuz i racionalnost.

Video – hiperinteligentan SUV za vas

Pravo je uživanje posmatrati Santa Fe u akciji. Dok klizi po drumu, njegovi inteligentni sistemi za upravljanje i bezbednost čuvaju vas i članove vaše porodice.

YouTube promo video Hyundai Santa Fe

Izdvajamo

Santa Fe se menjao kroz generacije i fejsliftove, ali je zadržao karakteristike koje ga čine prepoznatljivim: vizuelnu atraktivnost, dobru organizaciju unutrašnjeg prostora, aromu visoke klase, cenovnu i racionalnost u potrošnji, prilagođenost potrebama savremene familije (vožnja po gradu, putovanja na dalje destinacije).

Mama, tata, klinci i beba…

Sa svojih 7 sedišta, novi Hyundai Santa Fe je pun pogodak za brojne porodice.

… da stanu svi… i sve

Znamo da nema ničeg važnijeg od kvalitetno provedenog vremena sa porodicom i prijateljima. Zato vam novi Santa Fe pruža udobnost i slobodu da uživate u ovim dragocenim trenucima sa onima koje volite. Uvek i na svakom mestu.

Dizajn

Facelift novog Santa Fea može se označiti kao veoma smeo. Neki spoljni dizajnerski elementi preuzeti su od modela Hyundai Kona (rešetka hladnjaka, prepoznatljiva prednja i zadnja LED svetlosna grupa). Enterijer je izrađen od kombinovanih materijala visokog kvaliteta, uz usklađenost boja i dezena. Veliki ekran osetljiv na dodir je multimedijalni centar, lako pristupačan vozaču tokom vožnje.

Spoljašnjost

Prednji LED farovi izuzetno svedenih dimenzija, dok su zadnji postali obeležje čitave Hyundaijeve game automobila. Fabrički dizajn rešetke hladnjaka, lukovi oko pneumatika, kao i vešto kombinovanje oštrih i zaobljenih linija, čine da je novi Santa Fe više nego dostojan predstavnik proizvođača u čitavoj SUV klasi. Snažnom utisku doprinosi i proširena paleta boja, gde je svaka od njih usklađena sa svim drugim detaljima, ali i aluminijumskim felnama.

Unutrašnjost

Redizajn enterijera doneo je izmene u dizajnu volana i inoviranu, trosegmentnu instrument tablu. Sa desne strane vozaču i na dohvat njegove ruke nalaze se savremen infotainment sistem sa ekranom od 8’’ osetljivim na dodir, kao i audio jedinica ispod koje se nalazi prostor za odlaganje i bežično punjenje mobilnih uređaja. Santa Fe može se koristiti kao SUV sa dva ili tri reda sedišta, maksimalnog kapaciteta 7 putnika. Prtljažni prostor iznosi 625 litara i može se modularno menjati delimičnim ili potpunim obaranjem zadnjih sedišta, odnosno korišćenjem trećeg reda sedišta.

Boje

Moguć je izbor jedne od četiri boje enterijera: crna, siva, tamno bež i bordo. Materijali putničke se takođe mogu birati, od tekstila do visokokvalitetne eko kože. Boja karoserije na izboru ima deset od kojih posebno ističemo Phantom Black crnu i Horizon Red crvenu.

Karakteristike

Dimenzije Hyundai Santa Fea su: 4770 x 1890 x 1705 mm i kreće se na točkovima od 17, 18 ili 19’’ sa aluminijumskim naplacima. U ponudi su 2,0 i 2,2 dizel CRDi motori, sa šestostepenim manuelnim ili osmostepenim automatik menjačem, svi sa 4WD pogonom na sva četiri točka.

Paketi

Santa Fe se isporučuje u tri paketa opreme: Premium, Impression i Ultimate

Performanse

2,2 CRDi Dizel motor

Maksimalna snaga od 200 KS pri 3.800 obrtaja u minuti i maksimalni obrtni moment od 440 Nm pri 1.750 - 2.750 obrtaja u minuti.

2,0 CRDi Dizel motor

Maksimalna snaga od 185 KS pri 4.000 obrtaja u minuti i maksimalni obrtni momenat od 400 NM pri 1.750 - 2.750 obrtaja u minuti.

HTRAC

HTRAC je elektronski pogonski sistem na svim točkovima koji automatski detektuje brzinu vozila i uslove na putu kako bi kontrolisao kočenje između levih i desnih točkova i primenio aktivnu kontrolu obrtnog momenta između prednje i zadnje osovine radi održavanja stabilnosti dok vozite ili skrećete po klizavim putevima.

Bezbednost

Pasivna bezbednost novog Santa Fea dobijena je korišćenjem unapređenog čelika visoke čvrstoće. Sistem 6 vazdušnih jastuka pruža izvanrednu zaštitu za sve saputnike. Hyundai SmartSense sistem kombinuje više ključnih elemenata aktivne bezbednosti poput: pomoći u izbegavanju frontalnog sudara (FCA), Upozorenja na putnike na zadnjem sedištu (ROA), pomoći za bezbedan izlazak (SEA), alarma za umor vozača (DAW) ili zadnje kamere (SVM).

6 vazdušnih jastuka

Sistem od 6 vazdušnih jastuka sa prednjim i bočnim vazdušnim jastucima i vazdušnim zavesama pruža visok stepen zaštite u sudarima. Unapređeni prednji vazdušni jastuci određuju kada i sa kolikim pritiskom treba da se naduvaju prilikom sudara.

Upozorenje na putnike na zadnjem sedištu (ROA)

Upozorenje na putnike na zadnjem sedištu detektuje pokrete na zadnjim sedištima i upozorenjem na instrument tabli podseća vozača na prisustvo putnika na zadnjim sedištima. Ako sistem detektuje pokret nakon što je vozač napustio i zaključao automobil, alarm će se aktivirati.

Sistem kamera 360° (SVM)

Sistem više kamera pruža prikaz od 360° prostora oko vozila kako bi pomogao vozaču prilikom parkiranja automobila.

Udobnost

Fizički komfor za vozača i saputnike, elektronski sistemi podrške vožnji, veliki prtljažnik i lake i pregledne komande automobila čine Hyundai Santa Fe u potpunosti spremnom za sve vidove putovanja – od kratkih gradskih relacija do dalekih destinacija. Novi Santa Fe opremljen je kvalitenim KRELL audio sistemom, a za potpunost multimedijalne podrške, tu su i držač za punjenje i držanje smart telefona, HUD (head-up displej) i infotainment konzola koji upotpunjuju podršku komunikaciji i uživanju putnika, kao i drugi detalji koji doprinose sveukupnom uživanju u ovom Hyundaijevom SUV-u.

Hyundai Santa Fe cene i brošure

Hyundai Santa Fe je jedan od najtraženijih modela kompanije Hjundai i pored odlične cene, često je predmet različitih akcija i posebnih ponuda. Preuzmite i pogledajte listing cena paketa i odgovarajuće informativne brošure (2022). Za sve dodatne informacije o prodaji na kredit, lizing i drugim pogodnostima poput dugogodišnje garancije, naši zaposleni vam stoje na raspolaganju.
Cenovnik Santa Fe   PREUZIMANJE
Cenovnik Santa Fe Hybrid   PREUZIMANJE
Tehničke karakteristike Santa Fe   PREUZIMANJE
Tehničke karakteristike Santa Fe Hybrid   PREUZIMANJE
Brošura Santa Fe   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu