Hyundai Venue

Hyundai Venue

Hyundai Venue

Hyundai Venue

Hyundai Venue

Ukrštanje gradskog auta B segmenta sa SUV konceptom je ogroman izazov za dizajnere. Hyundai Venue je kompanijin uspešan iskorak u klasi krosovera, čime je zaokružena paleta koja se od Santa Fea, preko Tucsona i Kone, završava upravo njime.

Izdvajamo

Ogromna populatnost SUV vozila adekvatno je propraćena od strane korejskog proizvođača, koji u svojoj ponudi ima čak četiri modela koja pripadaju ovom konceptu. Iako dele mnoge karakteristike, oni se razlikuju po mnogim osobinama. Jedna od njih su svakako gabariti i dimenzije – Hyundai Venue najmanji je i najmlađi predstavnik ove game i namenjen je pre svega korišćenju u urbanim uslovima. Pa ipak, Venue se bez problema može sa uživanjem voziti i van grada, uz puni komfor koji pruža.

Video – urbane vibracije kroz grad i van njega

Iako manji gradski SUV, Hyundai Venue se odlično ponaša u svim prilikama, donoseći zadovoljstvo i komfor vozaču i putnicima. YouTube promo video Hyundai Venue

Kaskadna rešetka hladnjaka

Naglašena kaskadna rešetka hladnjaka modela Venue daje tradicionalni SUV izgled.

Lentikularna sočiva zadnjeg svetla

Umesto korišćenja tradicionalnih lampi, zadnja svetla koriste lentikularna sočiva. Ovaj tanak, providan film ima specijalnu odštampanu šaru koja se čini da se kreće kako se vi pokrećete.

Dizajn

Dizajnersko rešenje eksterijera podcrtava robusnost. Iako Venue jeste po dimenzijama najmanji Hjundaijev SUV, to se spolja ne uočava. Prednji gril i kompozicija svetlosne grupe daju mu izrazito sportski i aktivan izgled, što se uočava kroz čitavu konturu i karakterističan zadnji deo. Unutrašnjost je opremljena svim funkcionalnim i estetskim elementima koji se očekuju od crossovera visoke klase, uključujući i stavke koje se dostupne samo u high-end limuzinama.

Spoljašnjost

Ono na čemu proizvođač sa uspehom insistira je karakterističan stil i sklad oblika i kontura koji kroje karoseriju. Uklapanje karoserije sa drugim vizuelnim elementima poput boja, prednje maske, naplataka, spojlera i svetala proizvodi snažnu impresiju kod posmatrača, a naročito vozača i putnika.

Unutrašnjost

Jedna od ključnih osobina SUV vozila je velika preglednost i to je kvalitet koji prvi dolazi do izražaja u novom modelu Hyundai Venue. Potom se odmah uočava komfor za sve putnike, obilje prostora za ljude i prtljag, kao i potpuna opremljenost savremenim multimedijalnim i komunikacionim elementima. Materijali u kabini su visokog kvaliteta i strepena završne izrade, prijatni na dodir. Multimedijalne komande izdaju se preko osmoinčnog infotainment displeja, uz mogućnost povezivanja mobilnog uređaja putem Apple CarPlay ili Android Auto aplikacija.

Karakteristike

Dimenzije automobila su 4040 x 1770 x 1610 mm i kreće se na točkovima od 15 ili 17’’ sa čeličnim ili aluminijumskim naplacima. Hyundai Venue isporučuje se sa Gamma 1,6-litarskim benzinskim motorom koji daje 123 konjske snage.

Paketi

Novi Venue se isporučuje u četiri paketa opreme: Style, Premium, Impression i Ultimate.

Performanse

Gamma 1,6 MPi motor

Maksimalna snaga: 123 PS/6.300 rpm, maksimalni obrtni momenat: 15,4 kgf·m/4.850 o/min

Automatski menjač

Venue postiže izuzetnu udobnost u vožnji, sportske performanse u upravljanju i iznenađujuće malu potrošnju goriva.

Ručni menjač

Bez obzira na uslove na putu, sofisticirana 2WD multitrakciona kontrola obezbeđuje da Venue zadrži optimalne upravljačke performanse i donos relaksirajuće iskustvo tokom gradskih vozačkih avantura.

Bezbednost

Elementi pasivne bezbednosti u vidu vazdušnih jastuka za vozača i suvozača i izuzetno čvrste legure karoserije upotpunjeni su paletom Hyundai SmartSense tehnologijama aktivne sigurnosti putnika.

Sistem 6 vazdušnih jastuka

Sistem vazdušnih jastuka visoke tehnologije sveobuhvatno detektuje prisustvo putnika i stepen jačine udara kako bi aktivirao vazdušne jastuke u sudaru.

Upozorenje na razdaljinu pri parkiranju unazad (PDW)

Zahvaljujući senzorima koji vas upozoravaju o preostaloj razdaljini prilikom parkiranja unazad, izbeći ćete neprijatne situacije i oštećenja na vozilu.

Sigurnosni električni prozor

Sigurnosni električni prozor sa vozačeve strane će sprečiti povrede prilikom zatvaranja prozora tako što će automatski isključiti motor podizača prozora ukoliko detektuje prepreku.

Udobnost

Uz pomenutu preglednost SUV-a, Venue je putu okretan poput hatchback vozila, a udoban poput limuzine. Zato se za njega s pravom može reći da nam donosi najbolje od svega. Prtljažnik od 355 litara koji se uvećava 60:40 obaranjem sedišta zadnje klupe dovoljan je za smeštanje više nego solidne količine stvari. Unutrašnjost pruža komfor prostora i materijala, uz apsolutno držanje koraka sa standardima koji važe u domenu multimedijalne podrške tokom putovanja.

Hyundai Venue cene i brošure

Hyundai Venue je jedan od najtraženijih modela kompanije Hjundai i pored odlične cene, često je predmet različitih akcija i posebnih ponuda. Preuzmite i pogledajte listing cena paketa i odgovarajuće informativne brošure (2022). Za sve dodatne informacije o prodaji na kredit, lizing i drugim pogodnostima poput dugogodišnje garancije, naši zaposleni vam stoje na raspolaganju.
Cenovnik Venue   PREUZIMANJE
Tehničke karakteristike Venue   PREUZIMANJE
Brošura Venue   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu