O nama

O nama

Ehom Auto Salon - spolja 3

O Ehom Auto centru

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

Ehom Auto je osnovan 2007. godine pod okriljem firme Ehom d.o.o, koja je poznata kao lider u distribuciji auto boja i lakova, poznatih svetskih proizvođača PPG, MAX MEYER i NEXA AUTOCOLOR.

Za relativno kratko vreme, prodajno-servisni centar Ehom Auto je postao prepoznatljiv po kvalitetu usluge i pažnje koju pruža svojim klijentima kroz brigu u održavanju i servisiranju vozila, u garantnom i vangarantnom roku.

Previous slide
Next slide

Prodajno servisni centar Ehom Auto je ekskluzivni objekat opremljen po najvišim standardima. Centar se prostire na preko 1000 kvadratnih metara. U maju 2010. godine otvoren je novi prodajni salon u ulici Severni bulevar 6. Na istoj lokaciji se nalazi i servis u kojem možete dobiti mehaničarske, električarske, vulkanizerske i limarskofarbarske usluge. Izuzetno stručan i kvalitetan kadar, kao i savremena oprema i alati garantuju vrhunsku uslugu.

Auto centar poseduje najnovije uređaje i opremu za dijagnostiku kvarova, održavanje i popravku vozila, kao i specijalne alate za vozila Hyundai, Subaru i SsangYong.

Naši serviseri su edukovani i obučeni u centrima Hyundai i Subaru u oblasti automehanike i autoelektrike (elektronike), kao i u PPG trening centrima u oblasti autorefiniša.

Posetite Ehom Auto salon

Prodajno servisni centar Ehom Auto je ekskluzivni objekat opremljen po najvišim standardima. Centar se prostire na preko 1000 kvadratnih metara.

.