Hyundai Bayon

Hyundai Bayon

Hyundai Bayon

Hyundai Bayon

Hyundai Bayon

Novi Bayon je crossover koji je mali spolja, ali veliki iznutra, koji je dizajniran da ostavi dugotrajan utisak. Upakovan sa širokim spektrom pametne tehnologije, najboljim u klasi bezbednosnim i funkcijma povezanosti, kao i sa efikasnim pogonskim sklopom dostupnim sa 48V blagim hibridnim sistemom.

Izdvajamo

Novi Bayon je najsavremeniji i najkompaktniji član Hyundai nagrađivane SUV porodice. Ovaj novi SUV crossover je zaista napravio potres u segmentu svojim prefinjenim stilom, prostranim enterijerom i širokim spektrom pametne tehnologije, poput pogonskih sklopova blagih hibrida i poduže liste pametnih bezbednosnih i funkcija povezanosti.    

Video

Izazvao je potres u segmentu svojim dizajnom, bezbednošću i prostranošću.  

YouTube promo video Hyundai Bayon

 

Najbolji u klasi digitalni kokpit

10.25“ digitalna instrument tabla i 10.25“ centralni ekran osetljiv na dodir sa funkcijom podele ekrana su visokotehnološki akcenti najboljeg u klasi digitalnog kokpita.

Bezbednosni paket vodeći u klasi

Izuzetan u svojoj klasi novi BAYON nudi podužu listu Hyundai SmartSense bezbednosnih funkcija od kojih su mnoge uključene u standardnu opremu.

Dizajn

Svojim oštrim linijama i privlačnim proporcijama, novi Bayon se zaista izdvaja iz gomile. Privlačan i prefinjen, on elegantno kombinuje Hyundai nagrađivano SUV nasleđe sa vizelno zadivljujućom inerpretacijom nove dizajnerske filozofije Sensuous Sportiness. Da bismo proslavili BAYON-OVU svetsku premijeru, pozvali smo 9 umetnika iz cele Evrope, da stvore jedinstvena umetnička dela inspirisana njegovim dizajnom. Ideja za kampanju je proistekla iz jedinstvenih karakteristika modela: on je prvi Hyundai model posebno razvijen za Evropu i njegov prepoznatljiv dizajn, koji u sebi sadrži Hyundai-ev dizajnerski identitet `Sensuous Sportiness`, služi kao izvor umetničke inspiracije.

Spoljašnjost

Svojim oštrim izgledom i integracijom Hyundai-evih prefinjenih SUV dizajnerskih elemenata, BAYON stvara moćnu i elegantnu dizajnersku poruku. Jedinstvene i samouverene, njegove snažne linije i svetla u obliku strele su živahna interpretacija Hyundai-eve dizajnerske filozofije Sensuous Sportiness, koja je definisana harmonijom između proporcije, arhitekture, prefinjenosti i tehnologije.

Unutrašnjost

Sa naglašenim fokusom na udobnosti putnika i povećanom prtljažnom prostoru, dizajneri Hyundai-a su kreirali dobru, modernu atmosferu u novom BAYONU. Vrata, inspirisana oblicima iz prirode, elegantno grle prednju konzolu. Oblik vrata se perfektno uklapa sa delom instrument table, a LED ambijentalno osvetljenje stvara suptilan i prefinjen plavi akcenat u kokpitu.