Hyundai Bayon

Hyundai Bayon

Hyundai Bayon

Hyundai Bayon

Hyundai Bayon

Novi Bayon je crossover koji je mali spolja, ali veliki iznutra, koji je dizajniran da ostavi dugotrajan utisak. Upakovan sa širokim spektrom pametne tehnologije, najboljim u klasi bezbednosnim i funkcijma povezanosti, kao i sa efikasnim pogonskim sklopom dostupnim sa 48V blagim hibridnim sistemom.

Izdvajamo

Novi Bayon je najsavremeniji i najkompaktniji član Hyundai nagrađivane SUV porodice. Ovaj novi SUV crossover je zaista napravio potres u segmentu svojim prefinjenim stilom, prostranim enterijerom i širokim spektrom pametne tehnologije, poput pogonskih sklopova blagih hibrida i poduže liste pametnih bezbednosnih i funkcija povezanosti.    

Video

Izazvao je potres u segmentu svojim dizajnom, bezbednošću i prostranošću.  

YouTube promo video Hyundai Bayon

 

Najbolji u klasi digitalni kokpit

10.25“ digitalna instrument tabla i 10.25“ centralni ekran osetljiv na dodir sa funkcijom podele ekrana su visokotehnološki akcenti najboljeg u klasi digitalnog kokpita.

Bezbednosni paket vodeći u klasi

Izuzetan u svojoj klasi novi BAYON nudi podužu listu Hyundai SmartSense bezbednosnih funkcija od kojih su mnoge uključene u standardnu opremu.

Dizajn

Svojim oštrim linijama i privlačnim proporcijama, novi Bayon se zaista izdvaja iz gomile. Privlačan i prefinjen, on elegantno kombinuje Hyundai nagrađivano SUV nasleđe sa vizelno zadivljujućom inerpretacijom nove dizajnerske filozofije Sensuous Sportiness. Da bismo proslavili BAYON-OVU svetsku premijeru, pozvali smo 9 umetnika iz cele Evrope, da stvore jedinstvena umetnička dela inspirisana njegovim dizajnom. Ideja za kampanju je proistekla iz jedinstvenih karakteristika modela: on je prvi Hyundai model posebno razvijen za Evropu i njegov prepoznatljiv dizajn, koji u sebi sadrži Hyundai-ev dizajnerski identitet `Sensuous Sportiness`, služi kao izvor umetničke inspiracije.

Spoljašnjost

Svojim oštrim izgledom i integracijom Hyundai-evih prefinjenih SUV dizajnerskih elemenata, BAYON stvara moćnu i elegantnu dizajnersku poruku. Jedinstvene i samouverene, njegove snažne linije i svetla u obliku strele su živahna interpretacija Hyundai-eve dizajnerske filozofije Sensuous Sportiness, koja je definisana harmonijom između proporcije, arhitekture, prefinjenosti i tehnologije.

Unutrašnjost

Sa naglašenim fokusom na udobnosti putnika i povećanom prtljažnom prostoru, dizajneri Hyundai-a su kreirali dobru, modernu atmosferu u novom BAYONU. Vrata, inspirisana oblicima iz prirode, elegantno grle prednju konzolu. Oblik vrata se perfektno uklapa sa delom instrument table, a LED ambijentalno osvetljenje stvara suptilan i prefinjen plavi akcenat u kokpitu.

Boje

Možete da izaberete između ukupno 9 boja eksterijera da biste upotpunili privlačnu siluetu vašeg novog BAYONA, uključujući novu boju: Mangrove Green Pearl. Pored toga, opcija sa krovom u drugoj boji i odgovarajuća kućišta retrovizora u boji Phantom Black dodatno prilagođavaju kombinacije boja da bi se dobio automobil koji je baš po vašem ukusu.

Karakteristike

Novi BAYON ima odličnu efikasnost u potrošnji goriva i veoma konkurentnu emisiju CO2 zahvaljujući svojim unapređenim T-GDi motorima, smanjenim motorima sa turbo punjenjem sa direktnim ubrizgavanjem za optimalnu efikasnost i zabavu u vožnji. Kad se kombinuje sa pametnim ručnim menjačem (iMT), dobićete još unapređeniju efikasnost i uštedu goriva.

Performanse

1.0 litarski T-GDi sa 100 KS

Verzija od 100KS sa 1.0 litarskim T-GDi  može se upariti sa automatskim 7 DCT menjačem.

1.2 litarski MPi benzinski motor

Sa radnom zapreminom motora od 1197 cc i 4 cilindra, naš 84 KS ulazni motor je blaga snaga sa kojom može da se računa. Uparen sa 5-stepenim ručnim menjačem, ova snažna jedinica nudi i potpunu kontrolu i prijatan obrtni momenat.

Pametan ručni menjač (iMT)

6-stepeni pametan ručni menjač je dizajniran da smanji emisiju i potrošnju goriva automatskim angažovanjem režima „krstarenja“ kad god otpustite papučicu gasa.

Bezbednost

Novi BAYON deli svoj bezbedan i snažan DNK sa drugim članovima Hyundai SUV porodice i ima bezbednosne funkcije koje im se podudaraju. On se na još jedan način ističe u svom segmentu: podužom listom Hyundai SmartSense bezbednosnih funkcija, naših najsavremenijih Sistema Pomoći Vozaču. Mnogi od njih su već uključeni u paket standardne opreme.

Pomoć u praćenju trake (LFA)

Novi Bayon je opremljen sistemom Pomoći u praćenju trake (LFA). Kad se aktivira, održava auto u sredini njegove trake pri brzinama između 0 i 180 km/h na auto-putevima i gradskim ulicama.

Pomoć u izbegavanju sudara u mrtvom uglu (BCA)

Koristeći dva radarska senzora u donjem delu branika, sistem vas upozorava na saobraćaj u području mrtvog ugla. Ako u ovakvoj situaciji uključite indikator skretanja, oglasiće se zvučni alarm i sistem će kočiti da bi se sprečio sudar.

Pametan tempomat (SCC)

Bezbednije sa manje stresa. Održava podešenu razdaljinu od vozila ispred, automatski smanjuje ili povećava brzinu na unapred podešeno ograničenje.

Udobnost

BAYON poseduje udobnost i prtljažni prostor SUV-a. Veličina kompaktnog eksterijera novog BAYONA i njegov porodični enterijer znači da možete da uživate u najboljem sa ovim mogućnostima. Iako je zbog njegove kompaktne veličine i odlične vidljivosti olakšan ulazak i upravljanje, a zahvaljujući i njegovom visokom sedištu, dobićete bezbedan i snažan osećaj koji kupci očekuju od jednog Hyundai SUV-a.

Hyundai Bayon cene i brošure

Preuzmite i pogledajte listing cena paketa i odgovarajuće informativne brošure za Hyundai Bayon. Za sve dodatne informacije o prodaji na kredit, lizing i drugim pogodnostima poput dugogodišnje garancije, naši zaposleni vam stoje na raspolaganju.
Cenovnik Hyundai Bayon   PREUZIMANJE
Tehničke karakteristike Bayon   PREUZIMANJE
Brošura Hyundai Bayon   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu