Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Napornim radom i inovacijama, Hyundai je uspešno osmislio jedan od najprodavanijih SUV-ova na svetu. Kombinovanjem modernog odvažnog dizajna sa pametnom tehnologijom i najsavremenijim naprednim  sistemima pomoći vozaču, novi Tucson nastavlja da definiše viši standard vozila.

Izdvajamo

Novi Tucson predstavlja jedinstvenu kombinaciju udobnosti, efikasnosti i tehnologije. Na više nego originalni način spaja napredni dizajn, sjajne vozne karakteristike u gradskoj vožnji i izvanredne brdsko-planinske sposobnosti.

Upečatljivo odvažan i sportski

Hyundai prepoznatljiva šestougaona maska je uokvirena farovima napredne tehnologije, savršeno izvajanim branikom i odiše snažnim i upečatljivim izgledom.

Ultimativno atletski

Njegove prepoznatljive karakteristike i upečatljiva atletska pojava su prirodan spoj funkcionalnosti, stabilnosti i prefinjenosti.

Dizajn

Pravi prepoznatljiv Hyundai oblik je heksagonalna maska hladnjaka uokvirena LED farovima. Poboljšana je uglađenim horizontalnim linijama, pa ne manifestuje samo odvažan i urban stav, već otkriva pravu atletsku prirodu spremnosti za vožnju.

Spoljašnjost

Unutrašnjost

Performanse

1.6 T-GDi benzinski motor i 2.0 CRDi dizel motor

1.6 T-GDi benzinski motor razvija maksimalnu snagu od 177 KS pri 5.500 obrtaja i maksimalni obrtni momenat od 265 Nm pri 1.500 ~ 4.500 obrtaja. 2.0 CRDi dizel motor razvija 185 KS pri 4.000 obrtaja i 400 Nm obrtnog momenta pri 1.750 ~ 2.750 obrtaja.

Menjač sa dvostrukim kvačilom

Hyundaijev menjač sa dvostrukim kvačilom i 7 stepeni prenosa (DCT) obezbeđuje izuzetnu ekonomičnost u potrošnji goriva i nisku emisiju CO₂, a istovremeno pruža impresivna ubrzanja.

Napredni pogon na sva 4 točka

Opremljen je naprednom kontrolom trakcije (ATCC) i najsavremenijim AWD pogonskim sistemom. Tucson je izuzetno agilan u krivinama i ima optimalnu podužnu stabilnost.

Bezbednost

Hyundai nastavlja da postavlja bezbednosne standarde. Tucson sa čvršćom karoserijom i najsavremenijom tehnologijom ispunjava naše obećanje o bezbednoj vožnji.

Sistem za kontrolu trakcije (TCS)

Sistem za kontrolu trakcije (TCS) neprekidno nadgleda ubrzanje i stanje površine puta. Ako sistem otkrije okretanje točkova bez trakcije, on podešava ubrzanje tako da vozilo može da nastavi normalno da se kreće.

Upravljanje stabilnošću vozila (VSM)

Bilo da ste na vlažnom ili klizavom putu sistem za upravljanje stabilnošću vozila (VSM) Vam pruža dodatno samopouzdanje u vožnji i obezbeđuje stabilnost uz sistem kontrole elektronske stabilnosti (ESC) sa električnim servoupravljačem (MDPS).

Sistem 6 vazdušnih jastuka

Sistem 6 vazdušnih jastuka se sastoji od dva prednja vazdušna jastuka, dva bočna vazdušna jastuka u prednjem delu vozila i dve vazdušne zavese koje se protežu obostrano celom dužinom kabine.

Udobnost

Senzori u prednjim i zadnjim branicima procenjuju udaljenost između vozila i prepreka i upozoravaju vozača kada je potrebno da se parkira na malom prostoru.

Cenovnik i brošure

Sajamski cenovnik Tucson   PREUZIMANJE
Sajamski cenovnik Tucson Premium Plus   PREUZIMANJE
Sajamski cenovnik Tuscon Impression   PREUZIMANJE
Cenovnik Tucson   PREUZIMANJE
Cenovnik Tucson – vozila sa lagera   PREUZIMANJE
Cenovnik Tucson Premium Plus   PREUZIMANJE
Cenovnik Tuscon Impression   PREUZIMANJE
Brošura Tucson   PREUZIMANJE
Brošura Tucson dodatna oprema   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on tumblr
Share on delicious
Share on stumbleupon
Share on email