Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Popularni porodični SUV na tržištu se ustoličio kao jedan od najprivlačnijih i najpouzdanijih modela u svojoj klasi, i to sa dobrim razlogom. Kao proizvod predanog dizajnerskog i inženjerskog rada, stalnog inoviranja i prilagođavanja zahtevima ciljne grupe kupaca Hyundai Tucson godinama boravi u samom vrhu liste najprodavanijih džip/SUV automobila (Srbija i svet). Kombinovanjem modernog, odvažnog dizajna sa pametnom tehnologijom i najsavremenijim naprednim sistemima pomoći vozaču, Hyundai Tucson i 2019. i 2020. godine nastavlja da definiše standarde u klasi porodičnih krosovera srednje veličine.

Izdvajamo

Novi Tucson predstavlja jedinstvenu kombinaciju vrhunske udobnosti, efikasnosti i savremene tehnologije. Ovaj originalan spoj uključuje inovativan dizajn, sjajne vozne karakteristike u gradskoj vožnji i izvanredne sposobnosti na brdsko-planinskim putevima. Rečju – Tuson je komforan, pouzdan i bezbedan automobil za svaku priliku. Pristupačna cena je svakako još jedan važan faktor zbog koga je prodaja u stalnom usponu.  

Hyundai Tucson: promotivni Youtube video snimak

 

Upečatljivo odvažan i sportski

Hyundai prepoznatljiva kaskadna šestougaona maska je uokvirena full LED farovima u koja su integrisani i pokazivači pravca, idealno skrojenim branikom i odiše snažnim i upečatljivim izgledom.

Uvek svež i atraktivan

Novi model, sa svojim prepoznatljivim karakteristikama i upečatljivom atletskom pojavom, predstavlja prirodan spoj funkcionalnosti, stabilnosti i prefinjenosti.

Dizajn

Izražajan iz svakog ugla, novi Tuson stvara snažan osećaj dinamičnog kretanja unapred. Prepoznatljiv Hjundai oblik uključuje šestougaonu masku hladnjaka uokvirenu LED farovima napred i pozadi, karakteristična svetla za maglu i dvostruki završetak izduvnog sistema. Dizajn je dodatno poboljšan uglađenim horizontalnim linijama i modifikacijama na branicima i dodatnim spojlerom pozadi. Novi Tuson u 2020. dodatno naglašava svoj odvažan stav urbanog krosovera i otkriva svoju istinsku atletsku prirodu.

Spoljašnjost

Elegantan i snažan eksterijer novog Tusona je odvažniji, moderniji i naglašava stilizovan balans oblika i funkcije. Idealne dimenzije i graciozne površine takođe stvaraju prepoznatljiv i elegantan identitet koji u kombinaciji sa stabilnošću pri visokim brzinama i naprednom strukturom šasije pruža  upečatljivo iskustvo vožnje u svim uslovima. Pogledajte slike koje novi Tucson predstavljaju u pravom svetlu.

Unutrašnjost

Redizajnirani kokpit prati najmodernije tendencije, kao što su veliki displej osetljiv na dodir i mogućnost povezivanja sa pametnim telefonima i drugim uređajima. Prostora ima dovoljno za četvoročlanu porodicu, kojoj je na raspolaganju i prtljažnik zapremine 513 litara, odnosno čitavih 1503 litara kada se obori zadnja klupa. Posebno se ističu unapređen kvalitet materijala i završne obrade: nova komandna tabla sada koristi visokokvalitetan mek materijal, a dupla štep linija i reljefni kožni i tekstilni materijali upotpunjuju sofisticiran utisak. Fotografije unutrašnjosti novog Tusona govore same za sebe.

Boje

Hyundai Tucson nove generacije dolazi u više različitih boja enterijera i eksterijera. Unutrašnjost uključuje kombinacije kao što su jednobojna crna, dvobojna sahara bež, dvobojna crveno/crna ili crna/svetlo siva. Između deset kolornih kombinacija spoljašnjosti novog Tucsona lako ćete izabrati boju koja vam najviše odgovara.

Karakteristike/specifikacije

Svojim modernim novim izgledom, najsavremenijim sistemima pomoći vozaču i unapređenim pogonskim sklopom koga odlikuje niska potrošnja, novi Hyundai Tucson je usavršen da ispuni zahteve današnjice. Kao idealna kombinacija prostranosti i svestranosti SUV-a i prepoznatljivog i atraktivnog dizajna i upečatljivih karakteristika, Tucson je posvećen istinskim ljubiteljima svestranih automobila. Tucson se isporučuje u varijantama sa pogonom na dva ili četiri točka, manuelnim ili automatskim menjačem, benzinskim i dizel agregatima od 1,6 do 2,0 litara snage od 115 do 185 konjskih snaga. Posebno se ističe naprednim voznim karakteristikama i malom potrošnjom. Akcenat je na komforu u vožnji, ekonomičnosti i praktičnosti, pa odlična prodaja ovog modela ne dolazi kao iznenađenje.

Paketi

Oprema sa kojom se isporučuje novi Hyundai Tucson klasifikovana je u nekoliko paketa različite cene: Style, Vision, Premium, Impression i Ultimate.

Performanse

1.6 T-GDi benzinski motor i 2.0 CRDi dizel motor

1.6 T-GDi benzinski motor razvija maksimalnu snagu od 177 KS pri 5.500 obrtaja i maksimalni obrtni momenat od 265 Nm pri 1.500 ~ 4.500 obrtaja. 2.0 CRDi dizel motor razvija 185 KS pri 4.000 obrtaja i 400 Nm obrtnog momenta pri 1.750 ~ 2.750 obrtaja.

Menjač sa dvostrukim kvačilom

Hyundaijev menjač sa dvostrukim kvačilom i 7 stepeni prenosa (DCT) obezbeđuje izuzetnu ekonomičnost u potrošnji goriva i nisku emisiju CO₂, a istovremeno pruža impresivna ubrzanja.

Napredni pogon na sva 4 točka

Opremljen je naprednom kontrolom trakcije (ATCC) i najsavremenijim AWD pogonskim sistemom. Tucson je izuzetno agilan u krivinama i ima optimalnu podužnu stabilnost.

Bezbednost

Hyundai nastavlja da postavlja bezbednosne standarde. Tucson sa čvršćom karoserijom i najsavremenijom tehnologijom ispunjava naše obećanje o bezbednoj vožnji.

Sistem za kontrolu trakcije (TCS)

Sistem za kontrolu trakcije (TCS) neprekidno nadgleda ubrzanje i stanje površine puta. Ako sistem otkrije okretanje točkova bez trakcije, on podešava ubrzanje tako da vozilo može da nastavi normalno da se kreće.

Upravljanje stabilnošću vozila (VSM)

Bilo da ste na vlažnom ili klizavom putu sistem za upravljanje stabilnošću vozila (VSM) Vam pruža dodatno samopouzdanje u vožnji i obezbeđuje stabilnost uz sistem kontrole elektronske stabilnosti (ESC) sa električnim servoupravljačem (MDPS).

Sistem 6 vazdušnih jastuka

Sistem 6 vazdušnih jastuka se sastoji od dva prednja vazdušna jastuka, dva bočna vazdušna jastuka u prednjem delu vozila i dve vazdušne zavese koje se protežu obostrano celom dužinom kabine.

Udobnost

Senzori u prednjim i zadnjim branicima procenjuju udaljenost između vozila i prepreka i upozoravaju vozača kada je potrebno da se parkira na malom prostoru. Ova i mnoge druge prednosti potvrđuju da je novi Tucson zaista SUV u službi lake i udobne vožnje: udobnost i vozna dinamika su na prvom mestu. Upravljanje, ogibljenje i kočenje su dobro međusobno ukomponovani, i vozač niti u jednoj situaciji neće naići na neočekivanu reakciju. Sve je na svom mestu, na dohvat ruke i bez preterivanja se može reći da se Hyundai Tucson vozi „sa dva prsta jedne ruke“.

Hyundai Tucson cene i brošure

Hyundai Tucson je jedan od najprodavanijih modela kompanije Hjundai i pored odlične cene, često je predmet raznovrsnih akcija. Preuzmite i pogledajte listing cena paketa i odgovarajuće informativne brošure (2020).
Cenovnik Tucson   PREUZIMANJE
Cenovnik Tucson Premium Plus   PREUZIMANJE
Cenovnik Tuscon Impression   PREUZIMANJE
Brošura Tucson   PREUZIMANJE
Brošura Tucson dodatna oprema   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on tumblr
Share on delicious
Share on stumbleupon
Share on email