Hyundai

Hyundai

Kompanija Hyundai Motor je vodeći južnokorejski multinacionalni proizvođač automobila, drugi po veličini u Aziji, odnosno četvrti na svetu (2012). Hyundai koristi moderna dizajnerska rešenja i najsavremenija dostignuća u proizvodnji motora, pružajući vozačima i putnicima vrhunsku bezbednost, uz odličan odnos cene i kvaliteta.

Ehom Auto je ovlašćeni distributer i serviser Hyundai vozila u Srbiji. Hyundai Centar u Beogradu vrši prodaju Hyundai vozila, a ovlašćeni Hyundai servis u Beogradu pruža sve usluge u vezi sa popravkom i održavanjem Hyundai automobila.

GARANCIJA ZA HYUNDAI VOZILA

Hyundai auto garancija podrazumeva veoma povoljne uslove garancije za sve kupce novih Hyundai modela. Fabrička garancija na Hyundai vozila u trajanju od 5 godina bez ograničenja u pređenoj kilometraži važi i van zemlje, tako da vlasnici Hyundai vozila svoja prava mogu da ostvare u bilo kom Hyundai ovlašćenom servisu širom Evrope i sveta. Pored povoljnijih garantnih uslova kupci dobijaju i besplatnu pomoć na putu i besplatne godišnje kontrolne preglede tokom garantnog perioda.

HYUNDAI MODELI VOZILA

Hyundai automobili kupcima nude visok nivo sadržaja i performansi po pristupačnoj ceni. Svakim novim modelom Hyundai se učvršćuje na poziciji proizvođača automobila čiji se proizvodi uspešno nadmeću u tehnologiji, kvalitetu, stilu i uglađenosti sa automobilskim brendovima iz celog sveta. Vozila su razvijena u pogonima Hyundai Motor Company i opremljena su motorima i menjačima koje je Hyundai dizajnirao i projektovao.

Hyundai je svoj prvi auto, legendarni Pony, izvezao u Evropu još davne 1978. godine. Tada su Hyundai automobili bili potpuna nepoznanica za  Evropljane. Od tog vremena, Hyundai je proširio i nadogradio svoju liniju proizvoda u Evropi i svetu, tako da se u prodajnim katalozima nova Hyundai vozila pojavljuju u svim oblicima i veličinama, od kompaktnih gradskih automobila, preko raznovrsnih SUV modela, do luksuznih limuzina i praktičnih kombija.

HYUNDAI AUTO KREDIT

Kada se kupuju novi automobili na kredit, Hyundai je svakako jedna od najisplativijih opcija zahvaljujući najpovoljnijim auto kreditima koji su realizovani u saradnji sa domaćim bankama, u prvom redu RBA banka. Auto kuće koje daju auta na kredit omogućuju da se auto na rate kupi uz minimalna ulaganja i maksimalnu fleksibilnost. Kakav kredit za kupovinu automobila se nalazi u našoj ponudi pogledajte na stranici Hyundai kredit.

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za Hyundai modele iz Ehom Auto ponude.

Uputstva i brošure

Preuzmite uputstva i brošure za Hyundai modele automobila koji vas interesuju i saznajte sve o njima.

.

.

Cenovnik

Pogledajte detaljne specifikacije i cene svih Hyundai vozila koje možete naći u Ehom Auto salonu u Beogradu.

Hyundai polovni automobili

Pored najnovijih Hyundai modela, Ehom Auto centar svojim klijentima nudi mogućnost kupovine korišćenih Hyundai vozila. Prodaja polovnih automobila u Ehom Auto centru olakšava kupovinu polovnjaka jer garantuje poreklo, prethodno održavanje i trenutno stanje vozila. Više o ponudi polovnih automobila pogledajte na stranici Polovni automobili.

.

Posetite Ehom Auto salon

Prodajno servisni centar Ehom Auto je ekskluzivni objekat opremljen po najvišim standardima. Centar se prostire na preko 1000 kvadratnih metara.

.

.

Servisni centar

Ehom Auto servisni centar poseduje najnovije uređaje i opremu za dijagnostiku kvarova, održavanje i popravku vozila, kao i specijalne alate za Hyundai vozila za čije modele je Ehom Auto ovlašćeni serviser.

Imate dodatna pitanja

Hyundai logo

Posetite globalnu zvaničnu prezentaciju HYUNDAI automobila

www.hyundai.com/worldwide/en/

Podelite ovu stranicu