Hyundai i30

Hyundai i30

Hyundai i30

Hyundai i30

Hyundai i30

Izuzetno popularan model Hyundai i30 pretrpeo je značajne promene u svojoj unutrašnjosti, ali pre svega na spoljnjem izgledu. Osavremenjena prednja maska, izraženije konture vozila i moćne i savršeno uklopljenje LED svetlosne grupe čine novi i30 idealnim izborom za ljude koji ne trpe dosadu i koje imaju visok nivo vizuelne estetike. Fejslift se dotakao i enterijera i u svojoj celini predstavlja pun pogodak i recept za večnu mladost i aktuelnost ovog top modela C klase Hyundaijevog porodičnog automobila.

Izdvajamo

Facelift modela i30 niti je simboličan, niti puke kozmetičke prirode. Najizražajnije dizajnerske promene uočljive su na prednjoj strani automobila – gril ispred hladnjaka i svetlosna grupa nastupaju u punoj harmoniji i potvrđuju novi vizuelni identitet korejskog proizvođača automobila koji se rečju može okarakterisati kao – smeo. Promene su vidljive i po bokovima – telo vozila je po uzdužnoj osi dinamičnije, sa osobenim konturama koje su primetno uvučene, čime se dobija na sportskom utisku. U unutrašnjosti, primetno je osveženje elektronike, bolji set displeja i komandne table, kao i puna integracija multimedije sa mobilnim uređajima putnika. Pogonska grupa i njene karakteristike su više nego adekvatne, a na prostoru i udobnosti se nije štedelo, što sve u celini čini da je novi i30 pravi odabir za porodice koje za sebe ne žele neki nezanimljiv, već agilan, elegantan i ekonomičan porodični auto kakav je novi Hyundai i30.  

VIDEO: Novi i30 – ispunjava sva očekivanja

Sa mnoštvom savremenih detalja i sportskim izgledom, Hyundai i30 2021 je reprezentativan model za čitav segment automobila kojem pripada.

Youtube Hyundai i30 Facelift 2021 Video

U korak sa očekivanjima tržišta i kupaca

Dizajn fejsliftovanog i30 je jedinstven i karakterističan upravo za gamu Hyundai vozila. Novi i30 nudi svojim korisnicima najvišu vrednost za uložen novac.

Impresivan novi dizajn prednje strane - grila i svetlosne grupe

Integrisana dnevna svetla u obliku slova V, kao i uža prednja svetla sa najsavremenijom LED tehnologijom čine prednju stranu Hjundaija i30 dopadljivom i nesvakidašnjom.

Dizajn

Novi i30 je u svojoj suštini evropski automobil – dizajniran u Evropi, namenjen pre svega Evropljanima. To se primećuje po njegovoj ukupnoj pojavi koju karakteriše preuzimanje određenih svojstava automobila iz drugih klasa – po elementima luksuza, i30 se približava limuzinama; po crtama karoserije i ukupnom dizajnu eksterijera, primećuje se uticaj sportskih segmenata automobila. A sve vreme je pred nama autentično porodični auto.

Spoljašnjost

Inovirane LED svetlosne grupe i prednja maska kojom dominira rešetka hladnjaka su prvi elementi izgleda koji se uočavaju. Efekat uvučenog lima prednjih i zadnjih vrata koji se proteže uzdužnom osom još je naglašeniji u modelu za 2022. godinu i za momenat stvara slatku dilemu “ko” se tačno nalazi pred nama.

Unutrašnjost

Unutrašnjost Novog Hyundai i30 karakterišu kvalitet, prostranost i digitalne funkcije. Integrisano multimedijalno povezivanje i satelitska navigacija prate se preko velikog (do 10,25 inča) ekrana osetljivog na dodir, koji u sluaju aktivacije vožnje unazad postaje parking kamera. Komandna tabla vozača je u potpunosti digitalizovana i preko nje se prikazuju svi bitni parametri u vezi sa vožnjom i performansama automobila, uključujući i upozorenja koja izdaju sistemi za aktivnu bezbednost. Prostor za putnike i prtljag sačinjen je bez kompromisa u pogledu funkcionalnosti, a materijali korišćeni u završnoj obradi putničke kabine su vrhunski, tako da Hjundai i30 pruža veoma udobnu vožnju svim putnicima, uz prostranost koja garantuje komfor svima unutar vozila.

Boje

Paleta od 8 dostupnih nijansi zadovoljiće i najprobirljivije. Faceliftovan i30 donosi i odgovarajuće promene u kolornom spektru koji se kreće od Dark Knight crne do Shimmering Silver metalik srebrne. Hyundai i30 boja - Engine RedHyundai i30 boja - Dark KnightHyundai i30 boja - Sunset Red Hyundai i30 boja - Silky BronzeHyundai i30 boja - Polar WhiteHyundai i30 boja - Platinum Silver Hyundai i30 boja - Phantom BlackHyundai i30 boja - Olivine Grey

Karakteristike

Hyundai i30 dugačak je 4340mm, širok 1795, a visok 1455 mm. Standardno se isporučuje sa potpuno novim 1,5-litarskim DPi benzinskim motorom snage 110 KS sa manuelnim menjačem, uz pomoć kojeg auto od 0 do 100 km/h ubrzava za oko 12 sekundi. Naplaci od 15 inča mogu biti čelični ili alu, dok su veći (od 16 ili 17 inča) isključivo aluminijumski. Zapremina prtljažnika je 395, a sa oborenom zadnjom klupom, 1301 litar.

Paketi

Novi i30 se isporučuje u pet paketa opreme: Comfort, Style, Style A, Premium i Impression.

Performanse

Benzinski motor od 1,4 litre zamenjen je novim 1,5 DPi atmosferskim motorom sa dvostrukim ubrizgavanjem koji je za oko 10% snažniji od prethodnika i ekonomičniji u pogledu potrošnje goriva. U opciji sa blagim 48V hibridom, pogonska grupa novog i30 ukomponovana je sa 6-stepenim ručnim menjačem, 7-stepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom (7DCT) ili novorazvijenim 6-stepenim “pametnim ručnim menjačem” (iMT) koji podržava smanjenje potrošnje goriva.

1,5 DPi benzinski motor

Maksimalna snaga od 110 KS pri 6000 obrtaja u minuti i maksimalni obrtni momenat od 14,7kg.m pri 3500 obrtaja u minuti

iMT - Intelligent Manual Transmission

Za povećanu efikasnost u potrošnji goriva, iMT sistem odvaja motor od menjača nakon otpuštanja papučice gasa, čime vozilo prelazi u kontrolisani prazan hod (ler).

Sedmostepeni menjač sa dvostrukim kvačilom (DCT)

Sedmostepeni menjač sa dvostrukim kvačilom predstavlja kombinaciju dinamičlne, odsečne vožnje koju dobijate upotrebom ručnog menjača i udobnosti koje vam pruža automatski menjač, uz maksimalnu efikasnost u potrošnji goriva.

Bezbednost

Unapređen SmartSense skup tehnoloških rešenja objedinjuje različite aktivne sisteme pomoći vozaču usmerene ka bezbednosti putovanja. Pored sistema aktivne, primenjena su i rešenja za pasivnu sigurnost, pre svega u vidu konstrukcije karoserije i seta vazdušnih jastuka za vozača i putnike.

Sistem za ostanak u traci (LKA)

Sistem koristi prednju kameru da nadgleda linije na putu. Ukoliko dođe so slučajnog izlaska sa trake, sistem će prvo alarmirati vozača, a zatim - ako je neophodno - upotrebiti kontra obrtni moment kako bi vratio vozilo unutar linija kolovozne trake.

Pomoć u obaranju dugih svetala (HBA)

Manje stresa, maksimalna vidljivost. HBA ne samo da detektuje vozila koja vam dolaze u susret, već i vozila u ispred vas u istoj traci i po potrebi prebacuje na oborena svetla.

Upozorenje na budnost vozača (DAW)

Kad sistem uoči obrazac ponašanja karakterističan za umor ili dekoncentraciju, sistem vam skreće pažnju zvučnim upozorenjem i porukom, predlažući vam pauzu.

Udobnost

Uz veliki ekran osetljiv na dodir, sa ugrađenim Apple CarPlay i Android Auto funkcijama, možete da uključite vaš pametni telefon i prikažete vaše omiljene aplikacije na displeju vozila. Podloga za bežično punjenje se zgodno nalazi u centru putničke konzole i omogućava vam da lako napunite pametne uređaje bez kablova. Ultrazvučni senzori na prednjem i zadnjem braniku vas zvučno i vizuelno upozoravaju kada detektuju prepreke, dok se zadnja kamera aktivira prilikom ubacivanja u rikverc, tako da možete da vidite na ekranu kuda idete. Kupovinom novog i30, dobijate sedmogodišnju pretplatu na Hyundai cloud servis za predviđanjem u saobraćaju, određivanju vremena dolaska i izračunavanjem rute putovanja.

Hyundai i30 cene i brošure

Novi Hyundai i30 je jedan od najkarakterističnijih modela kompanije Hjundai i pored odlične cene, često je predmet različitih akcija i posebnih ponuda. Preuzmite i pogledajte listing cena paketa i odgovarajuće informativne brošure (2022). Za sve dodatne informacije o prodaji na kredit, lizing i drugim pogodnostima poput dugogodišnje garancije, naši zaposleni vam stoje na raspolaganju.
Cenovnik i30 Facelift   PREUZIMANJE
Cenovnik i30 Facelift Wagon   PREUZIMANJE
Tehničke karakteristike i30 Facelift   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on tumblr
Share on delicious
Share on stumbleupon
Share on email