Hyundai i30

Hyundai i30

Hyundai i30

Hyundai i30

Hyundai i30

Izuzetno popularan model Hyundai i30 pretrpeo je značajne promene u svojoj unutrašnjosti, ali pre svega na spoljnjem izgledu. Osavremenjena prednja maska, izraženije konture vozila i moćne i savršeno uklopljenje LED svetlosne grupe čine novi i30 idealnim izborom za ljude koji ne trpe dosadu i koje imaju visok nivo vizuelne estetike. Fejslift se dotakao i enterijera i u svojoj celini predstavlja pun pogodak i recept za večnu mladost i aktuelnost ovog top modela C klase Hyundaijevog porodičnog automobila.

Izdvajamo

Facelift modela i30 niti je simboličan, niti puke kozmetičke prirode. Najizražajnije dizajnerske promene uočljive su na prednjoj strani automobila – gril ispred hladnjaka i svetlosna grupa nastupaju u punoj harmoniji i potvrđuju novi vizuelni identitet korejskog proizvođača automobila koji se rečju može okarakterisati kao – smeo. Promene su vidljive i po bokovima – telo vozila je po uzdužnoj osi dinamičnije, sa osobenim konturama koje su primetno uvučene, čime se dobija na sportskom utisku. U unutrašnjosti, primetno je osveženje elektronike, bolji set displeja i komandne table, kao i puna integracija multimedije sa mobilnim uređajima putnika. Pogonska grupa i njene karakteristike su više nego adekvatne, a na prostoru i udobnosti se nije štedelo, što sve u celini čini da je novi i30 pravi odabir za porodice koje za sebe ne žele neki nezanimljiv, već agilan, elegantan i ekonomičan porodični auto kakav je novi Hyundai i30.  

VIDEO: Novi i30 – ispunjava sva očekivanja

Sa mnoštvom savremenih detalja i sportskim izgledom, Hyundai i30 2021 je reprezentativan model za čitav segment automobila kojem pripada.

Youtube Hyundai i30 Facelift 2021 Video

U korak sa očekivanjima tržišta i kupaca

Dizajn fejsliftovanog i30 je jedinstven i karakterističan upravo za gamu Hyundai vozila. Novi i30 nudi svojim korisnicima najvišu vrednost za uložen novac.

Impresivan novi dizajn prednje strane - grila i svetlosne grupe

Integrisana dnevna svetla u obliku slova V, kao i uža prednja svetla sa najsavremenijom LED tehnologijom čine prednju stranu Hjundaija i30 dopadljivom i nesvakidašnjom.

Dizajn

Novi i30 je u svojoj suštini evropski automobil – dizajniran u Evropi, namenjen pre svega Evropljanima. To se primećuje po njegovoj ukupnoj pojavi koju karakteriše preuzimanje određenih svojstava automobila iz drugih klasa – po elementima luksuza, i30 se približava limuzinama; po crtama karoserije i ukupnom dizajnu eksterijera, primećuje se uticaj sportskih segmenata automobila. A sve vreme je pred nama autentično porodični auto.

Spoljašnjost

Inovirane LED svetlosne grupe i prednja maska kojom dominira rešetka hladnjaka su prvi elementi izgleda koji se uočavaju. Efekat uvučenog lima prednjih i zadnjih vrata koji se proteže uzdužnom osom još je naglašeniji u modelu za 2022. godinu i za momenat stvara slatku dilemu “ko” se tačno nalazi pred nama.

Unutrašnjost

Unutrašnjost Novog Hyundai i30 karakterišu kvalitet, prostranost i digitalne funkcije. Integrisano multimedijalno povezivanje i satelitska navigacija prate se preko velikog (do 10,25 inča) ekrana osetljivog na dodir, koji u sluaju aktivacije vožnje unazad postaje parking kamera. Komandna tabla vozača je u potpunosti digitalizovana i preko nje se prikazuju svi bitni parametri u vezi sa vožnjom i performansama automobila, uključujući i upozorenja koja izdaju sistemi za aktivnu bezbednost. Prostor za putnike i prtljag sačinjen je bez kompromisa u pogledu funkcionalnosti, a materijali korišćeni u završnoj obradi putničke kabine su vrhunski, tako da Hjundai i30 pruža veoma udobnu vožnju svim putnicima, uz prostranost koja garantuje komfor svima unutar vozila.

Boje

Paleta od 8 dostupnih nijansi zadovoljiće i najprobirljivije. Faceliftovan i30 donosi i odgovarajuće promene u kolornom spektru koji se kreće od Dark Knight crne do Shimmering Silver metalik srebrne. Hyundai i30 boja - Engine RedHyundai i30 boja - Dark KnightHyundai i30 boja - Sunset Red Hyundai i30 boja - Silky BronzeHyundai i30 boja - Polar WhiteHyundai i30 boja - Platinum Silver Hyundai i30 boja - Phantom BlackHyundai i30 boja - Olivine Grey

Karakteristike

Hyundai i30 dugačak je 4340mm, širok 1795, a visok 1455 mm. Standardno se isporučuje sa potpuno novim 1,5-litarskim DPi benzinskim motorom snage 110 KS sa manuelnim menjačem, uz pomoć kojeg auto od 0 do 100 km/h ubrzava za oko 12 sekundi. Naplaci od 15 inča mogu biti čelični ili alu, dok su veći (od 16 ili 17 inča) isključivo aluminijumski. Zapremina prtljažnika je 395, a sa oborenom zadnjom klupom, 1301 litar.

Paketi

Novi i30 se isporučuje u pet paketa opreme: Comfort, Style, Style A, Premium i Impression.

Performanse

Benzinski motor od 1,4 litre zamenjen je novim 1,5 DPi atmosferskim motorom sa dvostrukim ubrizgavanjem koji je za oko 10% snažniji od prethodnika i ekonomičniji u pogledu potrošnje goriva. U opciji sa blagim 48V hibridom, pogonska grupa novog i30 ukomponovana je sa 6-stepenim ručnim menjačem, 7-stepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom (7DCT) ili novorazvijenim 6-stepenim “pametnim ručnim menjačem” (iMT) koji podržava smanjenje potrošnje goriva.

1,5 DPi benzinski motor

Maksimalna snaga od 110 KS pri 6000 obrtaja u minuti i maksimalni obrtni momenat od 14,7kg.m pri 3500 obrtaja u minuti

iMT - Intelligent Manual Transmission

Za povećanu efikasnost u potrošnji goriva, iMT sistem odvaja motor od menjača nakon otpuštanja papučice gasa, čime vozilo prelazi u kontrolisani prazan hod (ler).

Sedmostepeni menjač sa dvostrukim kvačilom (DCT)

Sedmostepeni menjač sa dvostrukim kvačilom predstavlja kombinaciju dinamičlne, odsečne vožnje koju dobijate upotrebom ručnog menjača i udobnosti koje vam pruža automatski menjač, uz maksimalnu efikasnost u potrošnji goriva.

Bezbednost

Unapređen SmartSense skup tehnoloških rešenja objedinjuje različite aktivne sisteme pomoći vozaču usmerene ka bezbednosti putovanja. Pored sistema aktivne, primenjena su i rešenja za pasivnu sigurnost, pre svega u vidu konstrukcije karoserije i seta vazdušnih jastuka za vozača i putnike.

Sistem za ostanak u traci (LKA)

Sistem koristi prednju kameru da nadgleda linije na putu. Ukoliko dođe so slučajnog izlaska sa trake, sistem će prvo alarmirati vozača, a zatim - ako je neophodno - upotrebiti kontra obrtni moment kako bi vratio vozilo unutar linija kolovozne trake.

Pomoć u obaranju dugih svetala (HBA)

Manje stresa, maksimalna vidljivost. HBA ne samo da detektuje vozila koja vam dolaze u susret, već i vozila u ispred vas u istoj traci i po potrebi prebacuje na oborena svetla.

Upozorenje na budnost vozača (DAW)

Kad sistem uoči obrazac ponašanja karakterističan za umor ili dekoncentraciju, sistem vam skreće pažnju zvučnim upozorenjem i porukom, predlažući vam pauzu.

Udobnost

Uz veliki ekran osetljiv na dodir, sa ugrađenim Apple CarPlay i Android Auto funkcijama, možete da uključite vaš pametni telefon i prikažete vaše omiljene aplikacije na displeju vozila. Podloga za bežično punjenje se zgodno nalazi u centru putničke konzole i omogućava vam da lako napunite pametne uređaje bez kablova. Ultrazvučni senzori na prednjem i zadnjem braniku vas zvučno i vizuelno upozoravaju kada detektuju prepreke, dok se zadnja kamera aktivira prilikom ubacivanja u rikverc, tako da možete da vidite na ekranu kuda idete. Kupovinom novog i30, dobijate sedmogodišnju pretplatu na Hyundai cloud servis za predviđanjem u saobraćaju, određivanju vremena dolaska i izračunavanjem rute putovanja.

Hyundai i30 cene i brošure

Novi Hyundai i30 je jedan od najkarakterističnijih modela kompanije Hjundai i pored odlične cene, često je predmet različitih akcija i posebnih ponuda. Preuzmite i pogledajte listing cena paketa i odgovarajuće informativne brošure (2022). Za sve dodatne informacije o prodaji na kredit, lizing i drugim pogodnostima poput dugogodišnje garancije, naši zaposleni vam stoje na raspolaganju.
Cenovnik i30 Facelift   PREUZIMANJE
Cenovnik i30 Facelift Wagon   PREUZIMANJE
Tehničke karakteristike i30 Facelift   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu