Hyundai i30

Hyundai i30

Hyundai i30

Hyundai i30

Hyundai i30

Hyundai i30, od svog debija 2007. godine do danas visoko je rangiran među malim porodičnim automobilima (C segment). Moderan, vanvremenski dizajn nove generacije čini ga atraktivnim i 2020. godine. Uz poptun sklad enterijera eksterijera i30 nudi zreo, uravnotežen i skladan izgled koji oslikava njegov porodični karakter.

Nova generacija modela i30 donosi i veću upotrebnu vrednost, pojedincima, porodicama, mlađoj ili starijoj populaciji. Ovaj automobil predstavlja pravi izbor za sve koji traže privlačan dizajn, efikasnu i dinamičnu vožnju i sveobuhvatan sigurnosni paket.

Izdvajamo

Mali-veliki hečbek sa dovoljno prostora za petoro ljudi i iznenađujuće dovoljno mesta za noge na zadnjoj klupi, što je i 2020. godine u ovoj klasi prava retkost. Dobro oblikovan i praktičan gepek i udobna sedišta novi i30 čine pravim izborom za gradsku vožnju, ali i nesputana putovanja. Sjajan utisak učvršćuju kvalitet korišćenih materijala i vansersijska ergonomija – sve je na svom mestu, lako za korišćenje i pregledno.

Youtube video Hjundaija i30

Prefinjen. Pouzdan. Poseban.

Vanvremenski dizajn nove generacije modela i30 je jedinstven. Osmišljen, razvijen, testiran i proizveden u Evropi – i30 nudi svojim korisnicima najvišu vrednost za uložen novac.

Upečatljiv. Jasan. Ozbiljan.

Savršena kombinacija stila i aerodinamike. Nova generacija i30 ima idealne dimenzije i donosi DNK motor kompanije Hyundai Motor, odnosno efikasnu paletu pogonskih motora, uključujući i potpuno novi 1.4 T-GDi sa 140 KS.

Dizajn

Nova generacija modela i30 nosi prepoznatljiv dizajnerski stil kompanije, koji je dodatno unapređen korišćenjem preciznih, prefinjenih linija, bogatih površina i izvajanog oblika karoserije kako bi se dobio jedinstven, vanvremenski izgled. Potpuno nov, jedinstven dizajn karakteriše novorazvijena kaskadna rešetka prednje maske – prepoznatljivo obeležje novih Hyundai modela u 2020. Evropski dizajn i Hyundai mehanika, to je zaista dobitna kombinacija, što odlična prodaja i potvrđuje. Pogledajte slike i uverite se i sami.

Spoljašnjost

Prednji kraj nove generacije modela i30 je jedinstven i upečatljiv. Karakteriše ga kaskadna maska koja predstavlja novi vizuelni potpis Hyundai modela, a novi farovi odaju snagu i agresivniji izgled, u kombinaciji sa prepoznatljivim dnevnim svetlima. Svojim skladnim proporcijama, kraćim prednjim i zadnjim prepustom, produženom haubom i suženom obliku krova, novi i30 je dobio idealne dimenzije, sportski izgled i čvrst stav na putu. Zahvaljujući robusnom i širokom izgledu zadnjeg dela, trodimenzionalnom svetlosnom potpisu, visoko pozicioniranim reflektorima i svetlima za maglu i30 na privlači pažnju i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Unutrašnjost

Jednostavan i intuitivan unutrašnji prostor sa horizontalnim rasporedom odiše elegancijom i pruža potreban osećaj prostranosti. U novoj generaciji i30 uživaćete u jedinstvenom pristupu integrisanom povezivanju, navigaciji i karakteristikama sistema za zabavu preko ekrana od 8” osetljivog na dodir. Novi multifunkcionalni trokraki volan omogućava lako i intuitivno upravljanje svim funkcijama zahvaljujući ergonomski postavljenim komandama. Nova generacija modela i30 nudi dovoljno prostora za putnike i prtljag, bez kompromisa u pogledu sportskog dizajna. Hjundai i30 pruža veoma udobnu vožnju svim putnicima, uz vodeću prostranost u svom segmentu.

Boje

Kako bi bio zadovoljen ukus svakog kupca, vanvremenski dizajn novog modela Hyundai i30 upotpunjen je bogatim izborom boja, od elegantne polarno bele, preko upačatljive Engine Red crvene i Stellar Blue plave, do Phatnom Black crne. Kupci mogu da biraju i između tri opcije boja enterijera.

Karakteristike/specifikacije

Inženjeri razvojno-tehničkog centra Hyundai Motor Europe u Nemačkoj, poboljšali su dinamiku vožnje nove generacije modela i30. Čvrsta i lagana šasija, najvećim delom izradjena od poboljšanog čelika visoke čvrstoće, pruža osnovu za odlične karakteristike vožnje i upravljanja, uz poboljšanje direktnosti i preciznosti upravljanja za čak 10%, kako bi vozačima obezbedila potpun užitak u dinamičnoj vožnji bez ugrožavanja visokog nivoa udobnosti. Novu generacju modela I30 pokreću turbo benzinski motori male zapremine koji obezbeđuju dinamičnu i efikasnu vožnju. U ponudi su tri benzinska i tri dizel motora.

Paketi

Četiri nivoa opreme sa benziskim i dizel motorima uključuju čitav spektar zanimljive i korisne dodatne opreme, od multimedije i navigacije, preko zaštitne folije branika, ukrasnih lajsni i krovnih nosača, do aluminijskih felni od 16 inča.

Performanse

1.6 MPi benzinski motor

1.6 MPi benzinski motor maksimalne snage 127 KS koju pruža na 6.300 obrtaja oslobađa 155 Nm obrtnog momenta na 4.850 obrtaja u minuti.

1.6 CRDi dizel motor

Ovaj dizel motor sa turbo punjenjačem razvija impresivnu količinu obrtnog momenta. Maksimalna snaga je 136 KS na pri 4.000 obrtaja u minuti, a najveći obrtni moment 280 Nm na 1.500 ~ 3.000 obrtaja u minuti.

7-stepeni menjač sa duplim kvačilom (DCT)

Zahvaljujući usavršenoj kalibraciji u izradi sistema prenosa, novi DTC ima brži odziv u zahtevnijim uslovima vožnje, ali i dalje pruža glatku promenu stepena prenosa koja je od važnosti za svakodnevnu upotrebu.

Bezbednost

Za izradu nove generacije modela i30 korišćena konstrukcija velike izdržljivosti izradjena od lakih materijala koje poboljšava dinamičke performanse i povećava bezbednost putnika. Količina naprednog čelika visoke čvrstoće je skoro udvostručena na 53%, dok ona u isto vreme smanjuje težinu samog vozila do 28 kg i povećava čvrstinu za 22% u odnosu na svog prethodnika. Dodatno ojačanje šasije doprinosi većoj bezbednosti putnika u slučaju sudara. Bezbednosni sistem sadrži do 7 vazdušnih jastuka. Nova generacija modela i30 poseduje najnovije aktivne bezbednosne sisteme u skladu sa najvišim evropskim standardima. Prisutni su: sistem za autonomno kočenje u hitnim situacijama (AEB), sistem za detekciju umora vozača (DAA), pametni tempomat (SCC), sistem za oktrivanje vozila u mrtvom uglu (BSD), sistem za zadržavanja vozila u voznoj traci (LKAS), sistem za prepoznavanje znakova o ograničenjima brzine (SLIF) i inteligentni sistem dugih svetala (HBA).

Detekcija mrtvog ugla (BSD)

Svetlosno i zvučno upozorenje vozaču na vozilo koje se približava, a nalazi se u mrtvom uglu (dostupno kao opcija).

Sistem detekcije vozila na zadnjem kraju automobila (RCTA)

Ovaj sistem pomaže pri detektovanju vozila koja se nalaze u mrtvom uglu. Uz zvučno i svetlosno upozorenje skreće pažnju vozaču u toku vožnje, kao i prilikom parkiranja. Prilikom vožnje unazad ovaj sistem upozorava vozača i na vozila koja se približavaju.

Automatski sistem kočenja u slučaju opasnosti (AEB)

AEB pokreće automatsko kočenje u slučaju opasnosti kako bi sprečio ili smanjio učinke bilo kakvog potencijalnog sudara (dostupno kao opcija).

Udobnost

Čvrsta i lagana šasija pruža osnovu za odlične karakteristike vožnje i upravljanja, kako bi vozačima obezbedila potpun užitak u dinamičnoj vožnji bez ugrožavanja visokog nivoa udobnosti. Da bi se ovo postiglo, za sve verzije je primenjeno multi-link zadnje vešanje sa dvostrukom podlakticom amortizera. U novoj generaciji i30 uživaćete u jedinstvenom pristupu integrisanom povezivanju, navigaciji i karakteristikama sistema za zabavu preko ekrana od 8” osetljivog na dodir. ako i brzo povezivanje omogućava vozačima i putnicima da ostanu povezani, a da istovremeno usmereni na vožnju.

Hyundai i30 cene i brošure

Hyundai i30 se svrstava u najtraženije modele kompanije Hjundai jer ga pored neodoljivog dizajna i odličnih performansi krasi pristupačna cena, koja tokom različitih akcijskih prodaja može biti još povoljnija. Preuzmite brošure u kojima su prikazane cene u zavisnosti od paketa opreme, kao i ilustrativne brošure aktuelnog modela (2020).
Cenovnik i30   PREUZIMANJE
Brošura i30   PREUZIMANJE
Brošura i30 dodatna oprema   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on tumblr
Share on delicious
Share on stumbleupon
Share on email