Hyundai Kona

Hyundai Kona

Hyundai Kona

Hyundai Kona

Hyundai Kona

Želite da se vaš SUV izdvaja i privlači pažnju? Da bude izraz vaše dinamične ličnosti, a da ujedno uživate u svim pogodnostima koje su vam potrebne: bezbednost, brzina, prostranost? Hyundai Kona je vaš krosover u kome se mladalačka neobuzdanost njenog dizajna i motora prepliću sa sigurnošću, pouzdanošću i udobnošću koje odlikuju klasu kojoj pripada. Svojom posebnošću, Kona je obeležila 2020. godinu u sferi malih/mini SUV automobila.

Izdvajamo

Mami poglede na parkingu i na putu – njen izgled zrači agilnošću i energijom. Dizajn, oblik, boje, LED svetla i posebni detaji čine je izuzetnim članom čitave Hyundai porodice. Ono što otkrivamo kada sednemo u nju jeste kvalitet unutrašnjosti, posvećenost bezbednosti svih putnika i spoj lepote i okretnosti na drumu.


VIDEO – Bešumna lepota

Hyundai Kona u svojoj hibridnoj varijanti stapa se sa okolinom i doprinosu njenom očuvanju.

Youtube video Hyundai Kona

Ona je izraz vašeg stila...

Linije Kone nedvosmisleno ukazuju na pokret. Čak i kada stoji, ona deluje spremno da momentalno krene napred. Izvajane konture daju joj izražajnost i bude pažnju. Njena kompaktnost evoluirala je u izraženu robusnost.

… i vaše ličnosti

Kona se svojom pojavom usudila da izađe iz šablona. Isto mislimo i o ljudima koji je vole i voze. Nova generacija urbanog života donosi sa sobom i nove imperative: ekonomičnost, praktičnost i komfor. Kona je ove osobine upotpunila dahom divljine koji je vidljiv i spolja i iznutra.

Dizajn

Kona je karakteristična i posebna na svakom svom deliću. Sklad enterijera i spoljašnjeg izgleda postignut je kroz pažljiv odabir materijala, ukupnu funkcionalnost i smelu dizajnersku maštu, kao i posvećenost detaljima, što automobilu daje sopstvenu živahnu ličnost.

Spoljašnjost

Spoljašnjost Hyundai Kone je 2020. sinonim za energiju. U njeno kompaktno telo utisnute su brojne zaobljene linije koje stvaraju utisak da se automobil kreće čak i kad stoji. Izgled prednje i zadnje svetlosne grupe doprinosi tom utisku, a celokupan izgled nagoveštava ono u šta ćete se uveriti za auto Kona komandama – maksimalnu agilnost i pokretljivost, što je čini pravim izborom, kako za gradsku, tako i za vožnju na otvorenom putu. Kombinacija boja i linije kojima se one protežu duž nje omogućuju njenom vlasniku ili vlasnici da Konom iskažu svoju kreativnost i narav.

Unutrašnjost

Kokpit Kone savršen je miks tradicionalnog i inovativnog, sa preglednim komandama i infotainment sistemom. Mesta za sve, pa i za putnike na zadnjim sedištima ima više nego dovoljno, a sa prtljažnikom od 334, odnosno 361 litre, na putovanje može komotno da krene i cela porodica. Materijali prijatni za dodir obezbeđuju dodatni nivo komfora i pružaju zadovoljstvo putnicima i na dužim relacijama.

Boje

Da li se karakter automobila može menjati putem njegove boje? Mi mislimo da može. Paleta od 10 izražajnih nijansi daće pečat vašem izboru, od elegantne Phantom Black crne, preko energične Pulse Red zagasito crvene, do svedene kreda-bele Chalk White boje. U ponudi su i dve posebne boje krova, dok je enterijer takođe prilagodljiv vašem ukusu i isporučuje se u četiri kombinacije (crna + siva, narandžasta, crvena ili zelena), uz opciju da su i sigurnosni pojasi u odgovarajućem tonu (crveni, zeleni).

Karakteristike

Lepota, sklad i inteligencija kod Kone idu ruku pod ruku. Njene dimenzije su osobene, čak i u 2020. Godini – dugačka 4165 mm, široka 1800 i visoka 1565 mm, Kona se kreće na točkovima od 16, 17 ili 18’’, a pokreće je benzinski motor od 998 cm3, uz pogon na prednjim točkovima i manuelni menjač, odnosno turbo 1.6 GDi motor snage 130 kW, sa automatskim menjačem i pogonom na sva četiri točka, koji ubrzanje 0 – 100 km/h postiže za 7,9 s. Poseban izbor jeste 1.6 CRDi turbo dizel agregat, a od 2019. U ponudi se nalazi i Hyundai Kona Hybrid. Uz automatik menjač, vozač može u svakom momentu da izabere jedan od triju režima vožnje: Comfort, Eco i Sport, a kojima se detaljno određuju raspon i tačka promene brzina, otpor servo upravljača i karakteristike performansi motora, u zavisnosti pre svega od okruženja/podloge po kojoj se vozilo kreće, a sve uz maksimalnu ekonomičnost potrošnje goriva. Uz rezervoar kapaciteta 50 litara, vaš model auta neće često svraćati na benzinsku pumpu.

Paketi

Kona se isporučuje u pet paketa opreme: Base, Comfort, Style, Premium i Ultimate.

Performanse

1.6 CRDi dizel motor

Konin asortiman auto pogonskih agregata proširen je novim, savremenim i izuzetno efikasnim 1.6-litarskim turbodizel motorom.

6-stepeni ručni menjač

Konin šestostepeni ručni menjač je podešen tako da obezbeđuje visok stepen efikasnosti u potrošnji goriva. Dostupan je u kombinaciji sa 1.0 i 1.6 GDi benzinskim turbomotorom.

7-stepeni menjač sa dvostrukim kvačilom

Konin 7-stepeni menjač sa dvostrukim kvačilom kombinuje efikasnost potrošnje goriva i uživanje koje pruža ručni menjač sa udobnošću automatskog menjača.

Bezbednost

Od samih početaka, Hyundai posebnu pažnju posvećuje bezbednosti vozača, putnika i drugih učesnika u saobraćaju. SmartSense tehnologija objedinjuje aktivne sisteme pomoći vozaču: FCA sistem pomoći u izbegavanju frontalnog sudara, parking senzori i kamera za vožnju unazad. Pored sistema aktivne, elementi pasivne bezbednosti, pre svega konstrukcija karoserije i šest vazdušnih jastuka, omogućili su Koni da dobije maksimalnih 5 zvezdica na evropskom NCAP testu bezbednosti automobila (za više detalja kliknite na link).

Sistem pomoći u izbegavanju frontalnog sudara (FCA)

FCA sistem koristi kameru montiranu napred i radarski senzor kako bi u realnom vremenu nadgledao saobraćaj ispred auta. Ukoliko detektuje potencijalni sudar sa vozilom ispred ili pešaka, upozoriće vozača i, ako je potrebno, automatski usporiti ili zaustaviti vozilo.

Parking senzori

Parkiranje u urbanim uslovima je često veliki izazov i izvor stresa. Praktičan i dobro realizovan sistem senzora meri preostalu udaljenost vozila od drugih objekata, pri čemu se aktivira niz zvučnih upozorenja vozaču kako im se ono sve više približava.

Kamera za vožnju unazad

Prebacivanjem ručice menjača u rikverc aktivira se zadnja kamera koja otklanja sve brige u vezi sa tim šta se sve može nalaziti iza automobila - parking stubić, drvo ili dete koje se igra.

Udobnost

Putovanju Konom se mogu radovati i vrlo visoki ljudi jer prostora za njih ima dovoljno čak i na zadnjoj klupi. Vrata prtljažnika se široko otvaraju, a njegova pristupačnost čini utovar bržim i lakšim. Obaranjem zadnjih sedišta, njegova zapremina se sa 361 povećava na 1143 litra. Kona pruža maksimalan multimedijalni komfor. Uz KRELL audio sistem sa efektom poništenja neželjenih zvukova uhvatićete sebe kako đuskate čak i u zamornom gradskom špicu. Na raspolaganju vam je ekran osetljiv na dodir dijagonale 8 inča, sa ugrađenim Apple CarPlay i Android Auto funkcijama. U zavisnosti od nivoa opreme, vaša Kona može da ima projekcioni displej (HUD), bežični punjač mobilnog telefona, kao i digitalni informativni ekran pored brzinomera i obrtomera.

Hyundai Kona cene i brošure

Hyundai Kona je jedan od najkarakterističnijih modela kompanije Hjundai i pored odlične cene, često je predmet različitih akcija i posebnih ponuda. Preuzmite i pogledajte listing cena paketa i odgovarajuće informativne brošure (2020). Za sve dodatne informacije o prodaji na kredit, lizing i drugim pogodnostima poput dugogodišnje garancije, naši zaposleni vam stoje na raspolaganju.
Cenovnik Kona   PREUZIMANJE
Brošura Kona   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on tumblr
Share on delicious
Share on stumbleupon
Share on email