Hyundai Kona

Hyundai Kona

Hyundai Kona

Hyundai Kona

Hyundai Kona

Kona – Odvaži se! Budi svoj! Slogan koji vam poručuje novi Hyundai SUV. Samopouzdana i jedinstvena, Kona je dizajnirana da ti ubrza puls. Divlja snaga bez razuma ogleda se u dva visoko efikasna benzinska turbomotora i dizel motoru.

Izdvajamo

Savršenim dizajnom privlači poglede gde god da se nađe. Novo doba počinje upravo sa Konom. Totalno neobuzdana sa svojim odvažnim dizajnom, izvajanim oblikom, elegantnim led svetlima i jedinstvenim detaljima koji ističu suštinsku DNK snagu Hyundai SUV-a.

Ti je stilizuješ

Kombinovanjem izvajanih linija i elegantnih ivica svaki ugao Kone je jasno izražen. Njen dvobojni krov i spoljna ogledala ti takođe omogućavaju da joj kombinacijom boja daš pečat svog ličnog stila. Usudi se da budeš drugačiji!

Ti joj daješ svetlost

Ponekad je dobro krenuti u novom pravcu, kao što je i Kona. Na prednjem delu vozila dizajn duplih farova sa LED dnevnim svetlima stvara prepoznatljiv izgled prednjeg dela.

Dizajn

Otkrijte izvanredan nivo udobnosti sa veoma kvalitetnim materijalima koji te okružuju, za senzualan i prefinjen doživljaj.

Spoljašnjost

Unutrašnjost

Performanse

1.6 CRDi dizel motor

Konin pogonski asortiman će biti proširen novim, savremenim i visokoefikasnim 1.6-litarskim dizel turbomotorom. *Stiže u 2018.

6-stepeni ručni menjač

Konin 6-stepeni ručni menjač je podešen za veću efikasnost u potrošnji goriva. Dostupan je u kombinaciji sa 1.0 i 1.6 T-GDi benzinskim turbomotoromima.

7-stepeni menjač sa dvostrukim kvačilom

Konin 7-stepeni menjač sa dvostrukim kvačilom kombinuje efikasnost potrošnje goriva i zabavnu vožnju ručnog menjača sa udobnostima automatskog menjača. Dostupni režimi vožnje su Eco, Normal i Sport. U Sport režimu obrazac za prenos brzina se razlikuje. Brzine se sporije menjaju što omogućava motoru da radi u višim obrtajima i pruži bolja ubrzanja.

Bezbednost

Sa Hyundai SmartSense, najsavremenijim naprednim sistemima za pomoć vozaču, u svojoj klasi Kona je lider u segmentu najsavremenije tehnologije aktivne bezbednosti.

Sistem pomoći u izbegavanju frontalnog sudara (FCA)

FCA sistem koristi kameru montiranu napred i radarski senzor da nadgleda saobraćaj ispred. Ako otkrije potencijalni sudar s vozilom ispred ili pešaka, upozoriće vozača i ako je potrebno automatski usporiti ili zaustaviti vozilo.

Parking senzori – napred

Parkiranje može da izazove anksioznost kod nekih vozača, ali ovaj praktičan sistem će od vas napraviti profesionalca. Senzori mere preostalu udaljenost i aktiviraju niz zvučnih upozorenja kako se automobil sve više približava.

Kamera za vožnju unazad

Zadnja kamera skraćuje sve brige oko toga šta se sve može nalaziti iza, parking stubić ili dete koje se igra. Prebacivanjem ručice menjača u rikverc aktivira se zadnja kamera, dozvoljavajući vam da se krećete unazad sa apsolutnim poverenjem.

Udobnost

U svojoj klasi ona je ta koja pruža najviše prostora. Vrata prtljažnika se široko otvaraju i niska visina prtljažnika čini utovar bržim i lakšim. KONA, kompaktan SUV, ne pravi kompromise sa prostorom i pruža izvanrednu zapreminu prtljažnika od 361 litar.

Cenovnik i brošure

Sajamski cenovnik Kona   PREUZIMANJE
Cenovnik Kona   PREUZIMANJE
Brošura Kona   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on tumblr
Share on delicious
Share on stumbleupon
Share on email