Hyundai i20 Van

Hyundai i20 Van

Hyundai i20 Van

Hyundai i20 Van

Hyundai i20 Van

Hyundai filozofija dizajna „Fluidic Sculpture 2.0“ naglašena je dinamičkim, spuštenim svetlima i precizno oblikovanim površinama. Od svetala do sportske linije krova, preko oštrih karakternih linija do elegantnog C-stuba.

Izdvajamo

Tako praktičan da ćete zaboraviti da vozite. Čitav niz mogućnosti za maksimalnu udobnost i zadovoljstvo uključuje TFT LCD instrument tablu sa jednostavnim i uočljivim indikatorima, daljinsko upravljanje prilagođeno korisniku i još mnogo toga.

Udobnost prostora

Tako praktičan da ćete zaboraviti da vozite. Čitav niz mogućnosti za maksimalnu udobnost i zadovoljstvo uključuje TFT LCD instrument tablu sa jednostavnim i uočljivim indikatorima, daljinsko upravljanje prilagođeno korisniku i još mnogo toga.

Potpuno ravna površina prtljažnika

Borite se pakovanjem velikog prtljaga? Toga više nema sa ravnim prtljažnikom modela i20. Zadnja sedišta se mogu delimično ili potpuno preklopiti dajući vam najveću moguću fleksibilnost u slaganju prtljaga i prostora za putnike.

Dizajn

Dizajnirana i razvijena u Europi, nova generacija i20 ima elegantan i atraktivan izgled. Ova najnovija interpretacija Hyundai filozofije dizajna „Fluidic Sculpture 2.0“ pojačana je stilskim prednjim svetlima sa LED dnevnim svetlima (dostupno kao opcija).

Spoljašnjost

Unutrašnjost

Performanse

1.25 MPi benzinski agregat

1.25 MPi motor izuzetno je robustan i razvija 84 KS pri 6.000 obrtaja u minuti, dok je najveći obrtni moment 121 Nm pri 4.000 obrtaja u minuti.

1.4 MPi benzinski agregat

1.4 MPi motor može razviti maksimalnu snagu od 101 KS pri 6.000 obrtaja u minuti, dok je najveći obtni moment 134 Nm postignut pri 3.500 obrtaja u minuti (dostupan u zavisnosti od tržišta).

1.1 CRDi dizel agregat

CRDi motor omogućuje savršen užitak u vožnji uz poboljšanu efikasnost potrošnje goriva i odlične vozne karakteristike. 1.1 CRDi motor razvija 75 KS pri 4.000 obrtaja u minuti i 180 Nm maksimalnog obrtnog momenta pri 1.750 ~ 2.500 obrtaja u minuti (dostupa

Bezbednost

Radi se o vašoj bezbednosti i bezbednosti vaše porodice. i20 poseduje sva najnovija tehnološka dostignuća kako biste bili bezbedni!

6 vazdušnih jastuka

Sistem od 6 vazdušnih jastuka sastoji se od vazdušnih jastuka za vozača i suvozača, prednjih bočnih vazdušnih jastuka, kao i prednje i zadnje vazdušne zavese kako bi vi i vaši putnici bili zaštićeni u slučaju sudara iz bilo kog pravca.

Stop signalno svetlo (ESS)

U slučaju hitnog zaustavljanja, automatski se uključuje signalizacija pri naglom kočenju kako bi upozorila vozače iza vas i time smanjila mogućnost sudara.

Elektronske komande prozora

Sve prozore je moguće elektronskim komandama spustiti ili podići. Prednje prozore samo jednim pritiskom na taster uz pomoć funckije auto up/down.

Udobnost

Instrument tabla modela i20 ima veoma intuitivno integrisan sistem za prikaz informacija. TFT ekran u boji omogućuje optimalnu preglednost, a instrument tabla je pažljivo i ergonomski dizajnirana i sadrži pregledne merače sa plavim LED osvetljenjem.

Cenovnik i brošure​

Brošura i20   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu