Hyundai i30N

Hyundai i30N

Hyundai i30N

Hyundai i30N

Hyundai i30N

Testiran u Nuerburgringu i pruža do 275KS sa visokim performansama i izvanrednim mogućnostima skretanja. Sasvim Novi i30N je željan krivina koliko i vi. Doživite svakog dana osećaj vožnje trkačkog automobila.

Izdvajamo

Svi će se okrenuti za njim, ali ne samo zbog zvuka. Elementi dizajna agresivnog izgleda Sasvim Novog i30N i karoserija sa niskim težištem oslikavaju kvalitete njegovih performansi.

Veliki i pouzdan.

Prednji branici agresivnog izgleda sa velikim otvorima za vazduh i kaskadnom maskom hladnjaka, zajedno sa ekskluzivnim točkovima od 19’’ na koje je utisnut N logo i kočnicama visokih performansi sa crvenim N čeljustima, jasno govore o savršenim performans

Sportski elegantan.

Aerodinamičan zadnji spojler sa trouglastim svetlima kočenja u kombinaciji sa zadnjim branikom agresivnog izgleda i dve sportske izduvne cevi naglašava snažne performanse.

Dizajn

Jedinstven sportski dizajn elemenata visokih performansi modela i30N je savršeno iskombinovan sa elegantnim evergrin dizajnom modela i30.

Spoljašnjost

Unutrašnjost

Performanse

Snaga mi je veoma važna.

Rođen na stazi - Žestoke performanse novog i30N se pokreću savremeno dizajniranim 2.0 - litarskim turbo motorom koji daje do 275 konjskih snaga. Ima overboost funkciju koja privremeno povećava obrtni momenat za 7%.

N Trakcija i kontrola stabilnosti.

N Trakcija i kontrola stabilnosti. Razvijene u okviru sopstvene kompanije, N Trakcija i kontrola stabilnosti su poput dobrog kopilota, pomažu vam kada je potrebno, u suprotnom miruju, nikad ne ometaju zabavnu vožnju, čak vas teraju da vozite brže. Za maksimalni trkački osećaj možete ih potpuno isključiti ako to želite.

Rev matching

Pritisnite dugme na upravljaču da biste uživali u najbržem, najnežnijem pomeranju u niži stepen prenosa, bilo da ste na kružnoj stazi ili na zahtevnom planinskom putu. Rev matching sinhronizuje brzinu motora prema brzini ulaznog vratila za sledeći stepen prenosa tokom procesa prebacivanja brzina, smanjući trošenje i povećavajući izdržljivost.

Bezbednost

Ova standardna funkcija podiže bezbednost i udobnost na sasvim nov nivo, tako što neprekidno nadgleda i analizira obrasce vožnje. Kada se identifikuje obrazac umora ili dekoncentracije, DAW skreće pažnju vozaču zvučnim upozorenjem i porukom u kojoj predla

Upozorenje na budnost vozača (DAW)

Ova standardna funkcija podiže bezbednost i udobnost na sasvim nov nivo, tako što neprekidno nadgleda i analizira obrasce vožnje. Kada se identifikuje obrazac umora ili dekoncentracije, DAW skreće pažnju vozaču zvučnim upozorenjem i porukom.

N Carving diferencijal za poboljšane performanse skretanja

Ovaj elektronski ograničen diferencijal (eLSD) poboljšava čvrsto prijanjanje, isporučuje maksimalnu snagu na put, dok povećava maksimalnu brzinu skretanja i zabavnu vožnju.

Pomoć u izbegavanju frontalnog sudara (FCA)

Funkcioniše u tri nivoa koristeći senzore kamera i upozorava vozača vizuelnim i zvučnim upozorenjima. Na drugom nivou, kontroliše kočnice u skladu sa stepenom opasnosti od sudara, dok na trećem primenjuje maksimalnu kočionu snagu kako bi se sudar izbegao.

Udobnost

i30N vam pruža besprekorno povezivanje koje i očekujete, kao i inovativne tehnologije koje čine život lakšim.

Cenovnik i brošure​

Brošura i30 N   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu