Hyundai IONIQ Hybrid i Plug In Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid i Plug In Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid i Plug In Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid i Plug In Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid i Plug In Hybrid

Vođstvo u novoj eri sa nultom emisijom tokom vožnje je realizovano našim razvojem inovativnih ekoloških tehnologija, koje neprekidno podižu industrijski standard efikasnosti u potrošnji goriva.

Izdvajamo

Pionirski dizajn je spojio oblik sa funkcijom, a upečatljiva, hibridna, coupé silueta modela IONIQ stvara snažan prvi utisak. Gledajući glatku aerodinamičnost otkrićete suptilne dizajnerske detalje koji poboljšavaju sve aspekte dinamičnosti i efikasnosti vožnje.

Rešetka hladnjaka

Novi mrežasti tip rešetke stvara snažan 3D efekat, kako bi maksimalno povećao vizuelni utisak, a istovremeno poslužio svojoj osnovnoj nameni.

Elegantan dizajn

Sa svojim disciplinovanim fokusom na jednostavnosti izgleda i dobroj ergonomiji, enterijer je unapredio evoluciju dizajniranja trendova. Kao što je eksterijer napredno osmišljen, tako i enterijer obiluje finim detaljima koji oživljavaju sve ključne elemente u fluidnom, elegantnom stilu. Svaki detalj je precizno dizajniran kroz filozofiju čiste jednostavnosti, koja ostavlja umirujući i nežan efekat na sva vaša čula.

Dizajn

Jedinstvenog i futurističnog dizajna spolja, sa aerodinamičnim i elegantnim profilom. Jednostavna, čista, prostrana unutrašnjost modela IONIQ Hybrid precizno je dizajnirana za vozača i putnike.

Spoljašnjost

Unutrašnjost

Performanse

GDI benzinski motor

Mozak koji upravlja električnim IONIQ-om je EPCU i on brine da sve radi kako treba. On radi tiho, iza scene, i izvršava veoma kompleksne zahteve. Verovatno nikada nećete imati potrebe da znate za AC/DC inverter, DC-DC konverter niskog napona i Jedinicu za kontrolu vozila, ali ovi vitalni podsistemi su tu i svi zajedno rade u savršenoj harmoniji po direktivama EPCU.

Elektromotor

Za maksimalnu fleksibilnost, port nudi izbor modova za punjenje: standardno ili brzo punjenje. Konektovanje kabla je osmišljeno da bude sigurno, bezbedno i jednostavno.

Nizak centar gravitacije

Montiranjem baterije ispod sedišta, IONIQ je postigao izuzetno nizak centar gravitacije. To značajno poboljšava okretnost i čini IONIQ zabavnijim za vožnju.

Bezbednost

Upotreba naprednih legura čelika velike čvrstoće je povećana na 53% strukture karoserije. Kako bi se postigao do sad neviđen nivo čvrstoće strukture, kritični delovi su proizvedeni pomoću napredne tehnologije vrućeg utiskivanja.

Sistem od 7 vazdušnih jastuka

Ako se neočekivano ikad i dogodi, sedam vazdušnih jastuka će vam pružiti vrhunsku zaštitu. Za putnike na prednjim sedištima postoje dva prednja vazdušna jastuka, dva bočna vazdušna jastuka za zaštitu grudnog koša, kao i vazdušni jastuk za dodatnu zaštitu vozačevih kolena. Vazdušna zavesa svim putnicima štiti glavu u bočnim sudarima.

Kontrole sigurnosnog prozora napajanja

Za dodatnu sigurnost, senzori automatski spuštaju prozore za 150 mm kada otkriju prepreke u okviru.

Upozorenje na sudar u mrtvom uglu (BCW)

Radarski senzori ugrađeni u zadnji branik će vas upozoriti na prisustvo vozila u području mrtvog ugla zvučnim alarmom i treptanjem LED ikonice ugrađene u bočne retrovizore.

Udobnost

Nudi više od standardnog skupa funkcija povezivanja pametnog telefona. Mogućnosti AVN-a sa ekranom osetljivim na dodir su proširene kako bi se omogućilo da veoma veliki ekran bude podeljen za prikazivanje navigacionih mapa na jednom delu, dok izvršava različite zadatke u drugom.

Cenovnik i brošure​

Cenovnik IONIQ Hybrid   PREUZIMANJE
Cenovnik IONIQ Plug-in Hybrid   PREUZIMANJE
Brošura IONIQ Hybrid   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on tumblr
Share on delicious
Share on stumbleupon
Share on email