Novi Hyundai i10

Novi Hyundai i10

Novi Hyundai i10

Novi Hyundai i10

Novi Hyundai i10

Ponekad se kockice savršeno slože. No, za Hjundai to nije bila nikakva slučajnost – sredinom 2019, prezentovana je treća generacija malog gradskog automobila, novi i10. Dopadljiva, hrabra u dizajnu, sportska. Ujedno, korejski proizvođač zadao je gotovo nerešiv izazov konkurentima na tržištu – da li je moguće kreirati auto koji poseduje i daje tako mnogo, a da je toliko ekonomičan i racionalan izbor?

Izdvajamo

Misija Hyundaija je da postavlja nove standarde. Sa prvom generacijom modela i10, dobili smo pouzdan i pristupačan auto koji je udobno smeštao četiri odrasle osobe i koji je bilo zabavno voziti po gradu (ali i van njega). Poboljšavši drugu, Hyundai se posebno istakao trećom generacijom koja je sada sa nama. Spoljašnji izgled predstavlja pun pogodak za ljude željne funkcionalne estetike, dok je unutrašnjost izuzetno bogato opremljena za klasu u kojoj se i10 nalazi. Svojim ukupnim performansama i dizajnom, novi Hyundai i10 je auto za sve koji se osećaju mladima.    

Video

Ova džepna munja momentalno se pretvara u ozbiljan faktor zadovoljstva vožnje.  

YouTube promo video Hyundai i10

 

Inovirani prednji farovi...

Sistem kontrole dugih svetala detektuje vozila koja dolaze u susret, kao i vozila koja se nalaze u istoj traci ispred vas i prebacuje svetla sa dugih na kratka. Svetla na automobilu mogu se podesiti tako da se uključuju čim nestane dnevne svetlosti. U premijum paketu opreme dolaze najsavremeniji dvostruko funkcionalni farovi.

… i dizajn prednje maske

Ispod LED farova nalaze se svetla za dnevnu vožnju, a izgledom dominira karakteristična, saćasta rešetka hladnjaka, koja sa svetlosnom grupom i konturama karoserije daje upečatljiv izgled i10.

Dizajn

Najveći izazov automobilske industrije današnjice je valjano dizajnirati vozilo A klase. Ono mora da pruža komfor, funkcionalnost i tehničke performase viših klasa, a da u isto vreme bude štedljivo i cenovno prihvatljivo. Novi i10 pobeđuje u svim tim izazovima. Nova verzija nešto je duža, šira i niža od prethodne, a raspored prostora unutar auta obezbeđuje dovoljno prostora za putnike i prtljag.

Spoljašnjost

Zasnovan na kompletno novoj projektantskoj platformi, evolucija novog Hyundaija i10 je vidljiva na prvi pogled. Nove dimenzije, osim što su poboljšale udobnost, donele su mu naglašen sportski izgled. Kombinacija boja i kontura nagoveštava da pred sobom imamo punokrvni mali urbani auto, sposoban da udovolji svim zahtevima onih koji se u njemu voze.

Unutrašnjost

Iako je zbog svoje primarne namene gradskog automobila relativno uzan, novi i10 ima sasvim dovoljno prostora za smeštaj četiri odrasle osobe. Prtljažnik ima za ovu klasu impozantna 252 litra, a prostor je opremljen boksovima za odlaganje sitnica, držačem za mobilni ispod komandi za klimu i opciono bežičnim punjačem. Materijali u kabini su visokog kvaliteta i strepena završne izrade, prijatni na dodir. Ručica menjača i volan dostupni su obloženi kožom, što je samo detalj koji svedoči da se na komforu nije štedelo. Novost su i multimedijalne komande, uključujuči i osmoinčni infotainment displej i mogućnost povezivanja vašeg mobilnog uređaja putem Apple CarPlay ili Android Auto aplikacija.

Boje

Čak 10 boja eksterijera, u kombinaciji sa crnim krovom, daju novom i10 čak 22 moguća kolorna identiteta.

Karakteristike

Dimenzije novog Hyundaija i10 su: 3670 x 1670 x 1480 mm i kreće se na točkovima od 14 ili 15’’ sa aluminijumskim naplacima. Dva benzinska motora u ponudi su: dobro poznati MPi trocilindraš od 1,0 litra koji daje 67 konjskih snaga i 1,2- litarski četvorocilindrični MPi atmosferac od 87 KS.

Paketi

Novi i10 se isporučuje u četiri paketa opreme: Comfort, Style, Premium i Impression.

Performanse

1,0 benzinski agregat

Benzinski motor od 1,0 litra pruža maksimalno 67 KS pri 5.500 rpm i maksimalni obrtni moment od 95 Nm pri 3.500 obrtaja u minuti.

1,2 benzinski, 4-cilindrični motor

Benzinski motor od 1,2 litra pruža maksimalno 87 KS pri 6.000 o/min i maksimalni obrtni moment od 120 Nm pri 4.000 o/min.

Automatizovani ručni menjač (AMT)

Poluautomatsko menjanje 5-stepenim menjačem nudi veću efikasnost od standardnog automatika zbog manje mase i smanjenog trenja i kombinuje vozačevu inicijativu u vožnji sa automatskom transmisijom.

Bezbednost

Elementi pasivne bezbednosti u vidu vazdušnih jastuka za vozača i suvozača i izuzetno čvrste legure karoserije upotpunjeni su Hyundai SmartSense tehnologijama aktivne sigurnosti putnika, u koje spadaju: LKA sistem za ostajanje u traci kretanja, FCA pomoć u izbegavanju frontalnog sudara, FCWS funkcija upozorenja na sudar koji je izgledan. Među opcijama su i drugi sigurnosni elementi: DAW (upozorenje vozaču da je umoran), HBA (sistem za upravljanje dugim svetlima u zavisnosti od toga približava li se drugo vozilo iz suprotnog smera) i ESC – elektronska kontrola stabilnosti vozila.

Elektronska kontrola stabilnosti (ESC)

Budite bez brige sa sistemom kontrole elektronske stabilnosti (ESC) u standardnoj ponudi. Sistem reaguje kada vam je potrebna pomoć, pa će vas naglim pokretom ili oštrim skretanjem održati stabilnim.

E-poziv

U standardnom paketu, novi Hyundai i10 poseduje funkciju e-poziva, koja automatski poziva hitnu službu ukoliko ste imali nezgodu ili aktiviranje vazdušnih jastuka. Takođe, tokom svih 365 dana u godini, 24/7, možete pozvati hitnu službu pritiskom SOS tastera.

Kontrola brzine

Zgodno locirane kontrole na volanu pružaju bezbednu i laku vožnju. Tempomat vam uz to omogućava da podesite i održavate željenu brzinu.

Udobnost

Prostranost toliko retka za A klasu, komfor za vozača i saputnike, elektronski sistemi podrške vožnji, parking senzor/kamera, veliki prtljažnik i lake i pregledne komande automobila čine novi Hyundai i10 u potpunosti spremnim za sve izazove gradske vožnje.

Novi Hyundai i10 cene i brošure

Novi Hyundai i10 je jedan od najtraženijih modela kompanije Hjundai i pored odlične cene, često je predmet različitih akcija i posebnih ponuda. Preuzmite i pogledajte listing cena paketa i odgovarajuće informativne brošure (2022). Za sve dodatne informacije o prodaji na kredit, lizing i drugim pogodnostima poput dugogodišnje garancije, naši zaposleni vam stoje na raspolaganju.
Cenovnik i10 FL   PREUZIMANJE
Cenovnik i10 FL MY24   PREUZIMANJE
Cenovnik i10 N Line FL   PREUZIMANJE
Tehničke karakteristike i10 Facelift   PREUZIMANJE
Tehničke karakteristike i10 Facelift MY24   PREUZIMANJE
Brošura i10   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu