Novi Hyundai i10

Novi Hyundai i10

Novi Hyundai i10

Novi Hyundai i10

Novi Hyundai i10

Najnoviji Hyundai i10 je možda mali auto, ali ostavlja ogroman utisak, svojim novim upečatljivim dizajnom, najsavremenijom tehnologijom i bezbednosnom opremom.

Izdvajamo

Najnoviji i10 je dostupan u 3 oblika – SE, SE Connect i Premium, vrhunski u svojoj klasi.

Prednji farovi

Sistem kontrole dugog svetla detektuje vozila koja dolaze u susret i vozila koja se nalaze u istoj traci ispred nas i prebacuje svetla sa dugih na kratka. Svetla na automobilu mogu se podesiti tako da se  uključuju čim nestane dnevne svetlosti. Premium modeli imaju i najsavremenije dvostruke funkcionalne farove.

Dnevna svetla

Za veću vidljivost tokom dana, i10 ima ugrađena dnevna svetla. SE i SE Connect modeli imaju i halogene sijalice, dok Premium modeli nude još svetlija i efikasnija LED svetla.

Dizajn

Kod Premium modela u ponudi je krov u dve boje koji stvara upečatljiv kontrast sa osnovnom bojom automobila. Dostupne su nijanse crne ili crvene, u zavisnosti od boje koju ste izabrali za karoseriju. Male stvari su ono što velike čine takvima. Jedna od takvih stvari je i diskretni logo znak i10 na C-stubu. Svi zadnji prozori i10 Premium modela opremljeni su staklom za privatnost.

Spoljašnjost

Unutrašnjost

Performanse

Benzinski motor od 1.0 litra

Benzinski motor od 1.0 litra pruža maksimalno 67KS pri 5500 rpm i maksimalni obrtni moment od 95 Nm pri 3500 rpm.

Benzinski motor od 1.2 litra

Benzinski motor od 1.2 litra pruža maksimalno 87KS pri 6000 rpm i maksimalni obrtni moment od 120 Nm pri 4000 rpm.

Automatski ručni menjač (AMT)

Automatsko menjanje 5-stepenim menjačem nudi veću efikasnost od standardnog automatika, zbog njegove manje težine i smanjenog trenja.

Bezbednost

Tehnologija bezbednosti i spokoja. Sasvim novi i10 nudi jedan od najkompleksnijih paketa bezbednosnih tehnologija u svojoj klasi.

Elektronska kontrola stabilnosti (ESC)

Budite bez brige sa sistemom kontrole elektronske stabilnosti (ESC) u standardnoj ponudi. On će shvatiti kada vam bude potreban odmor, pa će vas naglim pokretom ili oštrim skretanjem održati stabilnim.

E-poziv

U standardnom paketu i10 poseduje funkciju e-poziva, koja automatski poziva hitnu službu ukoliko ste imali nezgodu ili aktiviranje vazdušnih jastuka. Takođe, tokom svih 365 dana u godini, 24/7, možete pozvati hitnu službu pritiskom SOS tastera.

Kontrola brzine

Zgodne kontrole na volanu pružaju bezbedan i lak rad kontrolnog sistema. Limitator brzine vam uz to omogućava da postavite maksimalnu brzinu.

Udobnost

Unutrašnjost elegantne kabine opremljena novim dezenima, teksturama i najnovijom multimedijalnom tehnologijom, dočekaće vas svojim jednostavnim i modernim izgledom. Pažnju svakako privlači novi 3D šablon saća kod Premium modela, koji mu daje sportski izgled. Najnoviji prostor za prtljag je kod i10 među najboljima u svojoj klasi. Visina podizanja je za 29mm niža od prethodnog modela, što olakšava unošenje prtljaga. Kapacitet se obaranjem sedišta može povećati sa 252 na 1046 litara.

Cenovnik i brošure​

Cenovnik novi i10   PREUZIMANJE
Brošura novi i10   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on tumblr
Share on delicious
Share on stumbleupon
Share on email