Novi Hyundai i20

Novi Hyundai i20

Novi Hyundai i20

Novi Hyundai i20

Novi Hyundai i20

Dinamičan i poseban potpuno novi i20 je postavio nove standarde u segmentu malih automobila. On donosi pregršt najsavremenijih tehnologija i funkcija sigurnosti i povezanosti, koje su najbolje u klasi. i20 je prvi automobil u Evropi koji govori našim novim dizajnerskim jezikom uživanja.

Izdvajamo

Dizajn koji je postavio nove standarde je upotpunjen sa najboljom sigurnošću u klasi. Vrhunske funkcije povezivanja vas održavaju u toku dok ste na putu. Novi pogonski sklop i opcije menjača čine iskustvo vožnje prefinjenim i održivim. Potpuno novi i20 postavlja standarde u svom segmentu sa vrhunski pametnim tehnološkim karakteristikama i svojim sportskim izgledom.

Povežite se sa svojim potpuno novim i20

Iskoristite u potpunosti svoj telefon dok vaš fokus ostaje na putu. I to bez dodavanja kablova.

Najbezbedniji u svom segmentu

Potpuno novi i20 ima sigurnosni paket najbolji u svojoj klasi. Bezbedna putovanja za sve.

Dizajn

Inspirisan oblikom mišića u sportskoj odeći, glatka karoserija je oblikovana da pruži maksimalni unutrašnji prostor. Reflektujući ovu inspiraciju, dizajn modela i20 predstavlja komplementarni kontrast između nežnih površina i oštrih linija, što stvara nežan i mišićav izgled auta. Dizajn enterijera predstavlja balans sportskog izgleda u kombinaciji sa prostranošću i praktičnošću.

Spoljašnjost

Elegantan i zadivljujući, potpuno novi i20 postavlja nove izazove svojim novim senzualno sportskim dizajnom. Širi, duži i sa nižim krovom od svog prethodinika, i20 je prvi auto u Evropi inspirisan dizajnerskom filozofijom Sportska Senzualnost kompanije Hyundai, što predstavlja harmoničnu kombinaciju energičnih proporcija, stila i tehnologije.

Unutrašnjost

Kompletno redizajniran enterijer potpuno novog i20 se savršeno uklapa sa eksterijerom vozila koji privlači sve poglede. Pored velikog broja dostupnih prilagodljivih opcija, na raspolaganju vam je alat da precizno prilagodite automobil vašem ličnom ukusu.

Vaš auto. Vaša boja

Prilagodite sebi potpuno novi i20 kako bi reflektovao vaš lični stil i izaberite jednu od 10 podjednako očaravajućih boja eksterijera koje dopunjuju njegov privlačan izgled. Povrh toga, dvobojna varijanta sa Phantom Black krovom daje autu poseban i moderan izgled, koji je jedinstven baš poput vas.

Više pogonskih izbora. Više efikasnosti.

Izaberite između četiri jedinstvene konfiguracije motora. Na samom vrhu asortimana je 1.0 T-Gdi benzinski motor, koji je dostupan sa 100KS ili 120KS. Može biti opremljen sa blagim hibridnim sistemom od 48V, bilo kao opcija sa 100KS ili kao standard sa 120KS. Sistem blagog hibrida doprinosi smanjenjem emisije CO2 i potrošnje goriva od 3-4%. Takođe je dostupan 1.2-litarski MPi benzinski motor sa 84KS.

Performanse

1.2-litarski MPi benzinski

Naš motor od 84 KS sa 4 cilindra i radnom zapreminom od 1197 cc je nežna snaga na koju možete da računate. Zajedno sa 5-stepenim ručnim menjačem, ova jedinica snage nudi i potpunu kontrolu i prijatnu isporuku obrtnog momenta.

Coasting funkcija (Gašenje motora na nizbrdici)

Dostupna kod konfiguracije motora sa iMT-om i MHSG-om, potpuno novi i20 radi uštede goriva automatski ulazi u coasting režim kad otpustite papučicu gasa.

Pametan ručni menjač (iMT)

6-stepeni iMT je dizajniran za nižu emisiju i smanjenje potrošnje goriva automatskim angažovanjem režima coasting kad god otpustite papučicu gasa.

Bezbednost

Sa Hyundai SmartSense, našim najsavremenijim Naprednim sistemima pomoći vozaču, potpuno novi i20 nudi najopsežniji paket aktivne sigurnosne tehnologije u svojoj klasi, proizvedenoj da vam obezbedi više bezbednosti i spokoja. Mnoge od dostupnih funkcija se ne očekuju u automobilima u ovom segmentu.

Pametan tempomat zasnovan na navigaciji (NSCC)

Koristi najsavremeniji navigacioni sistem da predvidi predstojeće krivine ili pravolinijsku vožnju na auto-putevima i prilagodi brzinu bezbednoj vožnji.

Pomoć u izbegavanju sudara pri parkiranju u rikverc (PCA-R)

PCA-R vam pruža dodatno samopouzdanje prilikom parkiranja u rikverc potpuno novog i20 na usko parking mesto. Kad god sistem detektuje rizik od sudara, PCA-R automatski angažuje kočnice.

Upozorenje na polazak vozila ispred (LVDA)

Ova pametna funkcija upozorenja za gradsku vožnju upozorava vozača kada vozilo ispred krene iz praznog hoda na semaforu ili saobraćajnoj gužvi.

Udobnost

Veće i bolje. Potpuno novi i20 dolazi sa više svega. Više pogodnosti zahvaljujući bežičnom preslikavanju ekrana telefona na 8″ ekran osetljiv na dodir i bežično punjenje pametnih telefona za sve opcije ekrana osetljivih na dodir. Više prtljažnog prostora znači da možete sa vama da ponesete sve što želite. Bose zvučni sistem sa osam zvučnika donosi više zabave kada poželite da pojačate zvuk i zapevate.

Novi Hyundai i20 cene i brošure

Cenovnik novi i20   PREUZIMANJE
Brošura novi i20   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on tumblr
Share on delicious
Share on stumbleupon
Share on email