Hyundai i30 Karavan

Hyundai i30 Karavan

Hyundai i30 Karavan

Hyundai i30 Karavan

Hyundai i30 Karavan

Potpuno nov Hyundai i30 karavan je redizajniran od podvozja do krova, a njegov savršen oblik menja definiciju svog segmenta.

Izdvajamo

Precizno oblikovane površine su savršeno usklađene i stvaraju utisak prefinjene elegancije.

Sistem upozorenja na ograničenja brzine (SLIF)

Budite uvek informisani o ograničenju brzine. Trenutno ograničenje brzine SLIF prikazuje na floating ekranu i instrument tabli. Sistem prepoznaje saobraćajne znakove ograničenja brzine pomoću prednje kamere i informacija dobijenih od navigacionog sistema

Sistem detekcije mrtvog ugla

Ovaj sistem vam pruža bolju preglednost. Vizuelni i zvučni alarmi vas upozoravaju na prisustvo drugih vozila u području mrtvog ugla.

Dizajn

Eksterijer potpuno novog i30 karavana je perfektan spoj precizno oblikovanih površina i karakterističnih elemenata dizajna.

Spoljašnjost

Unutrašnjost

Performanse

1.0 T-GDi benzinski motor

1.0 T-GDi je smanjeni benzinski motor sa turbopunjačem od 120 KS i 171 Nm pri 1.500-4.000 obrtaja/minuti. Dolazi u kombinaciji sa 6-stepenim ručnim menjačem. Maksimalna snaga 120 KS. Maksimalni obrtni momenat 171 Nm.

1.4 T-GDi benzinski motor

Za dinamičnu vožnju s dobrom povratnom reakcijom, unapređen 1.4 T-GDi razvija snagu od 140 KS i 242 Nm obrtnog momenta pri 1.500 obrtaja/min. Dostupan je 6-stepenim ručnim menjačem ili 7-stepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom. Maksimalna snaga 140.0 KS Maksimalni obrtni momenat 242.0 Nm

1.6 CRDi dizel motor

Ovaj dizel motor sa turbopunjačem razvija impresivni obrtni momenat za odličnu povratnu reakciju tokom vožnje, a dostupan je u dve verzije. Snažnija verzija razvija 136 KS, a slabija 110 KS. Obe su dostupne sa 6-stepenim ručnim menjačem ili 7-stepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom. Maksimalna snaga 136.0 KS Maksimalni obrtni momenat 300.0 Nm

Bezbednost

Bezbednosni sistem sadrži do 7 vazdušnih jastuka. Bezbednosni sistem obezebeđuje dodatnu sigurnosti svih putnika u slučaju bilo koje vrste sudara, kao i od sudara sa bočnih strana.

Sistem automatskog kočenja u hitnim slučajevima (AEB)

Sistem radara i kamere montiranih na prednjem delu vozila nadgleda vozila i pešake na putu ispred vas. AEB automatski aktivira kočenje u hitnim slučajevima, kako bi se smanjila mogućnost ozbiljnog sudara, kao i posledica sudara.

Sistem upozorenja na napuštanje trake (LKAS)

Aktivna bezbednosna pomoć u izbegavanju slučajnog napuštanja saobraćajne trake, uzrokovanog nepažnjom vozača. LKAS će pre aktivne asistencije u upravljanju vizuelno i zvučno upozoriti vozača.

Sistem upozorenja na frontalni sudar (FCWS)

FCWS koristi prednju kameru za otkrivanje potencijalnog frontalnog sudara i upozorava vozača na opasnost. AEB aktivira kočenje u slučaju opasnosti kako bi se izbegao sudar ili smanjile njegove posledice.

Udobnost

Kombinacija prefinjene putničke kabine i pregledne instrument table je odraz kvaliteta, elegancije i prostranosti. I to nije samo vaš lični osećaj, jer je novi i30 karavan među najprostranijim automobilima u svojoj klasi.

Cenovnik i brošure​

Cenovnik i30 Wagon   PREUZIMANJE
Brošura i30   PREUZIMANJE
Brošura i30 dodatna oprema   PREUZIMANJE

.

Test vožnja

U našem salonu možete da zakažete test vožnju za sve modele iz Ehom Auto ponude.

Imate dodatna pitanja

Posetite Ehom Auto salon

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, Subaru i SsangYong.

.

Pogledajte ostale Hyundai modele

Podelite ovu stranicu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on tumblr
Share on delicious
Share on stumbleupon
Share on email